RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1, 52 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

V přímém zastoupení majitele vám nabízím možnost koupě, krásného investičního případně startovacího bytu na ulici Hlinky v Brně.

Bytová jednotka s dispozicí 1+1, a celkovou podlahovou plochou 52m2 se nachází ve vyvýšeném přízemí 4 podlažního historického domu, který je pro lokalitu Starého Brna typickým.

Velkou výhodou bytu, je jeho vzdušnost a velikost jednotlivých místností.

Dominantním prvkem kuchyně je středový ostrůvek, který umožní dostatek prostoru pro vaření i posezení s přáteli. Dále kuchyňská linka včetně vestavěné trouby a myčky. Druhá, hlavní obytná místnost, s výměrou přes 29m2, nabízí také dostatek místa jak pro odpočinek, tak i pro posezení. Díky svojí velikosti lze tuto místnost případně rozdělit na dva menší pokoje. Koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku a komora, kde je umístěný plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu.

Součástí prodeje je i sklepní kóje s výměrou cca 2,5m2.

Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje již zmíněný plynový kotel. Celkové měsíční náklady bytu jsou přibližně 5000,-kč. Průkaz energetické náročnosti budovy v tuto chvíli není k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Velkým benefitem bytu, je jeho poloha v těsné blízkosti Mendlova náměstí, které je jedním z nejfrekventovanějších dopravních uzlů v Brně, a také brněnského výstaviště. Díky tomu, je byt velmi zajímavý jak z pohledu investice, tak i pro účel startovacího bydlení pro mladé rodiny.

Majitel si vyhrazuje právo, vybrat konečného zájemce, dle jím zvolených kritérií.

Uvedená kupní cena je včetně odměny RK a kompletního realitního servisu.

Více informací a sjednání termínu prohlídky, vám rád sdělím po telefonické domluvě, případě emailu.

Číslo nabídky:359766Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:4Podkategorie:

1+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.