RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 73 m2, Kyjov

Nedostupné, nevolat

Kyjov

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi byt 2+1 s balkonem a sklepem o celkové ploše 73m2 na ulici Lidická. Byt by bylo možné zrekonstruovat a dispozičně tak získat prostor 3+kk. Návrh půdorysu k náhledu.

Tento byt se nachází ve druhém patře bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami.
K bytu náleží rovněž podíl na společných částech domu, kde máte k dispozici 1/4 prostorných půdních prostor.

Pokud hledáte bydlení u centra města, které si můžete zařídit dle vlastních představ. Je tato nabídka právě pro Vás. Možná vás inspiruje naše vizualizace.

Lokalita je v blízkosti centra města Kyjov, které nabízí široké množství jak kulturního, tak sportovního vyžití. Samozřejmostí je široká občanská vybavenost. Najdete zde školky, školy, střední školy, ale třeba i gymnasium, městskou knihovnu, muzeum, kulturní dům, koupaliště, stadion a spoustu dalšího. Na nákup zde můžete třeba do nedalekého Kauflandu, Lidlu, Mariny.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne neváhejte kontaktovat na uvedeném telefonním čísle.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Realitní kancelář REMAX Delux zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost za jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci Smlouvu kupní a Smlouvu o advokátní úschově.

Číslo nabídky:361452Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.