RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 4+1, 111 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji byt 4+1 s komorou, spíží, terasou a vlastní zahrádkou.
Máte rádi atmosféru starých cihlových domů, kde bydlí jen pár rodin. Právě v takovém se byt nachází na ul. Vídeňská ve 3.patře s výtahem.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Dispozice/stav bytu
2 velké pokoje jsou orientovány do ulice na JZ, ostatní místnosti do vnitrobloku na SV. Ve velkých pokojích jsou původní parkety. Majitelé zachovali původní interiérové dveře. Předsíň, kuchyně a jídelna má novou vinylovou podlahu, která má zvukově izolační vrstvu.
Okna jsou plastová, protihluková, takže zde není slyšet ruch ulice. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, protipožární a protihlukové. Výška stropů je 3 m.
Kuchyně prošla modernizací v roce 2018. Majitelé si zde nechali vyrobit kuchyňskou linku na míru, z nejmenšího pokoje si vybudovali jídelnu. Máte zde k dispozici i praktickou spíž na potraviny.
Koupelna a toaleta je samostatná. V koupelně je nový kondenzační plynový kotel (2021), kterým si topíte a ohříváte vodu.
Elektřina - v bytě je přípojka na 380V, v kuchyni je nová elektřina v mědi, ve zbytku bytu je původní v hliníku.

Terasa - 8,2m2
Modernizace proběhla v roce 2013. Můžete si zde vychutnávat jedinečného výhledu na Brno a po každodenních pracovních povinnostech zde relaxovat.

Zahrada
Ve vnitrobloku máte k dispozici oplocenou zahradu s dvorkem se vstupem přímo z domu nebo uzamykatelnou brankou z ulice. Má výměru 435 m2 a k bytu náleží spoluvlastnický podíl1/11.

Sklep – 6,3 m2
K bytu náleží zděný sklep o výměře 6,3 m, kde si můžete vybudovat třeba i dílnu. Vstup do sklepního prostoru je uzamčený kovovou bránou a společnými vstupními dveřmi.

Orientační výměry místností v m2
Kuchyně 10,7
Pokoje 25,6 + 22,7 + 12,6 + 5,1
Předsíň 13
Komora 1,4
Spíž 0,4
Koupelna 3,6
WC 1,1

Měsíční náklady
1000,- elektřina
1700,- plyn
3 664,- měsíční rozpis

Bytový dům
Je zde 12 byt. jednotek. Je po kompletní revitalizaci, v rámci, které byl mimo jiné udělán nový výtah (2021), zateplení, fasáda, nové vstupní dveře, odpady jsou v plastu, na chodbě třífázové rozvody elektřiny, terasa, schránky, zvonky, okapy, hromosvod a dlažba na dvorku.

Parkování
Přímo před domem nebo v okolních ulicích.

Lokalita/okolí
U domu najdete veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete ke každodennímu životu – MŠ, ZŠ, obchody, kavárny, lékárnu, zastávky MHD. Hned za domem je sportovní areál TJ Mor. Slavia.
V centru Brna jste MHD za pár minut, do přírody to máte také kousek–skvělá dostupnost na přehradu, do přírodní rezervace Červený kopec, Kamenný vrch či na Riviéru.

Financování
Zajištění hyp. servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle indiv. potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti neváznou žádné břemena ani dluhy.

Prohlídkový den je v pátek 31.3. Zavolejte mi a objednejte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:361697Plocha užitná:111
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

4 + 1

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:380 VStav objektu:po rekonstrukci
Topení:lokální plynovéBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.