RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 3+kk, 128 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Ivanovice

Ve výhradním zastoupení majitele pronajímám ateliér 3+kk se sklípkem, terasou, dvorkem, zahrádkou a parkovacím stáním. Užitná plocha ateliéru činí 128 m2, dvorek má 60 m2, zahrada 118 m2 a parkovací stání před domem má výměru 20 m2.
Po vstupu do ateliéru se ocitnete v prostorné chodbě s vestavěnými skříněmi. Z chodby přijdete do moderní vybavené kuchyně, dále do obývacího pokoje s rohovou sedací soupravou, televizí a stěnou. Kouzlo i teplo domova vám zde pomůže navodit biokrb fungující na bázi hoření biopaliva bez zápachu, které není škodlivé.
Z obývacího pokoje je vstup na terasu s posezením, pergolou, grilem i lednicí. Z terasy je přístup na zahradu, na které je možné relaxovat, případně i něco pěstovat. Součástí zařízení je i venkovní bazén.
Ateliér se pronajímá kompletně zařízený k bydlení.
Měsíční nájemné činí 35.000 Kč včetně energií, služeb i internetu. Kauce je majitelem požadována ve výši jednoho nájemného, tedy 35.000 Kč.
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:361778Plocha užitná:128
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3
Podkategorie:

atypický

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.