RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 81 m2, Lenora

Nedostupné, nevolat

Lenora

Okouzlily vás Jižní Čechy? Rádi byste bydleli v malém městečku na Šumavě, jen pár minut od Volar, Vimperka a hranic s Německem, kam budete rádi jezdit nakupovat? Nebo by jste rádi víkendy a volné chvíle trávili mimo ruch velkoměsta, uprostřed krásné přírody, případně uvažujete o investičním bytě? Pak prostorný byt 3+kk v obci Lenora je přesně to, co hledáte.

Ve výhradním zastoupením majitele vám nabízíme k prodeji byt po celkové rekonstrukci a obytné ploše 80,81 m2 , který je dispozičně řešen jako 3+kk.

Dům, ve kterém se byt ve 3.NP nachází prošel revitalizací. Je zateplena fasáda domu, sklepy i půda, nová střecha i hydroizolace domu.

Samotný byt byl rekonstruován v roce 2011. Jsou tu nové rozvody elektřiny, vody, plynu (kondenzační kotel), plastová okna, nové podlahy, topení, interiérové dveře se zárubněmi a vchodové dveře s bezpečnostním kováním.

Pokoje jsou samostatné, neprůchozí.

V předsíni o velikosti 5,38 m2 je dostatek prostoru na odložení svršků, botník i skříňky.

Obývací pokoj o celkové ploše 29,5 m2 je rozdělen na odpočinkovou část a jídelnu, a je oddělen pultovým stolem od kuchyně o celkové ploše 14,2 m2. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se spoustou úložných prostorů a vestavěnými spotřebiči.

Z tohoto pokoje je vchod i do koupelny se sprchovým koutem o ploše 7,76 m2.

Z předsíně se dostaneme do útulné ložnice s rozlohou 12,48 m2, dětského pokoje (pracovny) o velikosti 9,83 m2 a také na samostatnou toaletu.

K bytu náleží i 4 samostatné sklepy ( 8,87 m2, 6,37 m2, a 2x1,29 m2), venkovní kůlna pro kutila a od obce je pronajata zahrada za symbolický poplatek 100,-Kč/rok, kterou můžete využívat ve volných chvílích k zahradničení a pěstování ovoce a zeleniny.
Do jednoho ze sklepů a do kůlny je zavedena elektřina (zásuvka).

Náklady na fond oprav jsou opravdu velmi nízké - 2.540,-Kč/ měsíc. Náklady na elektřinu a plyn dohromady činí 3.500,-Kč/měsíc.

V obci je základní i mateřská škola, obchod, lékař i obecní úřad. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovou i železniční dopravou.
Větší obchody jsou v nedalekých Volarech a ve Vimperku.

Okolí vybízí k turistickým výletům do Boubínského pralesa, na rozhlednu, k Plešnému jezeru a toulkám po šumavských lesích. Lenora je také známá vodákům jako výchozí místo pro sjíždění Vltavy.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte si domluvit osobní prohlídku nebo kontaktovat makléřku nabídky pro více informací.

Číslo nabídky:361892Plocha užitná:81
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.