RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej vily, 349 m2, Hostivice

Nedostupné, nevolat

Hostivice

Exkluzivní nabídka prodeje vícegeneračního rodinného domu ze 40 let, který v roce 2018 prošel kompletní rozsáhlou rekonstrukcí.
Pro koho je nabídka vhodná:
- Dům je vhodný pro velkou rodinu s možností bydlení rodičů či starších dětí v druhém domě.
- Investiční příležitost vybudování 4 bytových jednotek se samostatnými vchody.
- Pro podnikatele či firmy, který si z druhého domu udělají provozovnu.

Součástí prodeje je podsklepený třípatrový dům o dispozici 5+1, dům pro hosty 2+1, garáž, pergola a zahrada 280 m2 . Celková zastavěná plocha je 317 m2 a celková užitná plocha pak úctyhodných cca 400 m2.

Kompletní rekonstrukce zahrnovala nové rozvody elektřiny (měď), tepla, vody, odpadů, veškerých vnitřních omítek, podlah, zárubní, dveří, vestavného nábytku i dispoziční úpravy.
Dále byla postavena nová garáž, kompletní oplocení domu, elektricky ovládaná brána i vrata garáže značky Hörmann (rok 2021).

Pro zajištění nízkých provozních nákladů majitelé instalovali solární elektrárnu (rok 2021) o výkonu 7,7 kW napojenou na baterie o kapacitě 10 kWh umístěných v suterénu. V případě zájmu lze instalovat dalších 11 solárních panelů. Díky orientaci domu na východ i západ je účinnost elektrárny zajištěna po celý den.

Retenční nádrž o objemu 4 m3 sbírá vodu z okapů a je napojena na sekundární rozvod vody sloužící ke splachování WC a zalévání zahrady.
Náklady na provoz domu jsou tak velice nízké.
Pětičlenná rodina nyní platí 1700,- za elektřinu a 3000,- za plyn měsíčně.

Vytápení je řešeno novým plynovým kotlem, který je 1NP napojen na teplovodní podlahové vytápění. 2NP a 3NP je pak vybaveno radiátory.

Dispoziční řešení 5+1
Suterén nabízí dostatek úložného prostoru, dílnu a sklad baterií.
1NP: předsíň, šatna, WC, koupelna, obývací pokoj, jídelna, kuchyň, prádelna, letní kuchyň se vstupem na zahradu.
2NP: ložnice, dvojice pokojů, šatna / komora, WC, velká koupelna, krásná zimní zahrada.
3NP: podkrovní prostorný pokoj sloužící jako dětská herna, s přípravou rozvodů vody i odpadů, pro vybudování další kuchyně, koupelny, či samostatné bytové jednotky.

Dispoziční řešení 2+1 (dům pro hosty)
Samostatný dům s vlastní bránou z ulice nabízí kuchyni, ložnici a obývací pokoj, jeho využití je libovolné, ale může sloužit i jako investice na krátkodobý či dlouhodobý pronájem.

Obec Hostivice nabízí plnou občanskou vybavenost včetně školky, školy, gymnázia, supermarketů (Tesco, Penny a Lidl), lékáren, zdravotnických zařízení, restaurací, drobných obchodů a služeb. Na procházky můžete vyrazit k Hostivickým rybníkům a ke sportu pak využít místní sportoviště nebo vyzkoušet některou z cyklotras.

Dopravní spojení zajišťuje autobus i vlak. Na zastávku metra Zličín se dostanete do 15 minut a v centru Prahy můžete být za 30 minut.
Nájezd na dálnici D6 a pražský okruh je přímo na kraji obce.

Číslo nabídky:362874Plocha užitná:349
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.