RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+kk, 61 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme ke koupi atypický, podkrovní mezonetový byt o dispozici 1+kk a výměře 61 m2 s lodžií.

Mezonetový byt se nachází na ulici Svatopluka Čecha v Králově Poli a je situovaný v 7. a 8.NP bytového domu s výtahem, kde vznikl jako nová půdní vestavba v roce 2012.

Byt sestává, z vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelnou s vanou a toaletou. Po dřevěném schodišti se dostaneme do patra, kde najdeme ložnici a menší šatnu. Pro lepší orientaci v dispozici bytu si prosím prohlédněte přiložené půdorysy a 3D prohlídku bytu Matterport. Příjemným bonusem bytu je jeden pokoj navíc, se sníženou světlou výškou o výměře 22 m2, který je aktuálně využíván jako ložnice.
O komfortní bydlení a teplo domova se vám postará elektrický kotel.

Královo pole je vyhledávanou lokalitou s nespočtem možností pro využití volného času. V okolí nemovitosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost, koupaliště Dobrák, poliklinika Dobrovského, perfektní dostupnost do centra Brna a mnoho dalšího.

Byt je v současné době užíván slušnými platícími nájemníky, kterým končí nájemní smlouva 31.7.2023.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta, je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:363848Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.