RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 61 m2, Nerja

59 900,00 (Včetně provize RK)

Nerja

Apartmán 3+kk v pobřežním městečku Nerja, Španělsko

Zavřete oči a představte si svůj ideální prázdninový domov. Cítíte vůni přímořského vzduchu? Tepající atmosféru středomořského života? Vynikající španělskou kuchyni? Vítejte v apartmánu Terrazas de Ladera, Vašem vysněném dovolenkovém útočišti v malebném městečku Nerja.
Proč si Terrazas de Ladera zamilujete?

- Prosluněná terasa s výhledem na moře
- Vyhřívaný bazén se slanou vodou
- Atraktivní lokalita se skvělou dopravní dostupností

Moderní apartmán z roku 2020 je ideálním odpočinkovým místem. Užívejte si výhledy na moře z prostorné terasy, která přímo navazuje na prosluněný obývací pokoj. Osvěžte se v soukromém vyhřívaném bazénu se slanou vodou nebo vyrazte na některou z blízkých pláží. Fotogenická zákoutí a neodolatelné místní speciality na Vás budou číhat na každém kroku. A až budete příjemně unaveni novými zážitky, zpět Vás přivítá příjemně klimatizovaný apartmán. Díky dvěma ložnicích a dvěma koupelnám nabízí dostatek prostoru a soukromí pro své obyvatele. Váš prázdninový domov je plně vybaven ve skvělém nadstandardu - designovým nábytkem, kvalitními materiály a spotřebiči.

Zní to jako sen? Tak si ho pojďte splnit!
Můžete spoluvlastnit prémiové nemovitosti v lukrativní destinaci a užívat je bez starostí s jejich údržbou a úklidem. Jednoduše, bez starostí, s minimálními náklady na pořízení a provoz. Stanete se vlastníkem 1/8 nemovitosti Vašich snů. Užívat ji pak budete 1/8 roku, přesněji 44 nocí. Tedy přesně tolik, kolik potřebujete, abyste si svůj druhý domov naplno užili během pořádné zimní i letní dovolené a několika prodloužených víkendů. Že byste tu raději byli déle? Žádný problém. Můžete vlastnit třeba čtvrtinu nebo polovinu nemovitosti. Ať už bude počet dní strávených ve Vašem prázdninovém bydlení jakýkoli, bude to čas zasvěcený odpočinku a zážitkům. Starosti se správou, úklidem a péčí o nemovitost za Vás po celou dobu Vašeho vlastnictví řeší správce a garant tohoto projektu.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. či emailu. A na viděnou třeba při prohlídce této úžasné nemovitosti.

Číslo nabídky:364125Plocha užitná:61
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

3 + kk

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.