RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej chaty, 37 m2, Pucov

Nedostupné, nevolat

Pucov

Hledáte klidné místo v přírodě, kde byste mohli trávit svůj volný čas? V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi chatu uprostřed lesů, u rybníka Bělizna. Můžete si ji zmodernizovat dle Vašich představ.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Dispozice chaty:
V kuchyňce si můžete připravit dobroty, které si pak uvaříte na kamnech nebo venku na ohni či na grilu. Jídelní stůl a vnitřní posezení lze zařídit na verandičce. Při chladnějším počasí si užijete příjemně strávené chvíle u roztopených kamen. Před chatou je zastřešený prostor na posezení. Můžete si zde užívat klidu a soukromí. Autem si můžete zajet až přímo na pozemek.

Orientační výměra:
Výměra parcely 434 m2, zastavěná plocha 37 m2.

Stav chaty:
Chata má zděný základ, je částečně podsklepená, má k dispozici 3 menší sklepy, kam si můžete uložit drobné nářadí. Cca před 2 lety majitelé vybudovali přístřešek na posezení u chaty.

Doprava:
Z dálnice D1 jste na chatě doslova za pár minut.

Inženýrské sítě:
Elektřina – 230 V, 380 V
Voda – NE přípojka, pouze dešťová
Plyn – NE
Odpad-septik

Lokalita/okolí:
Chatařská oblast se nachází uprostřed lesů v bezprostřední blízkosti rybníka Bělizna kousek od obce Puchov, 7 km od Velké Bíteše.
Kouzelná okolní krajina vám umožní nespočet příležitostí k prožití krásných okamžiků při procházkách, cykloturistice anebo rybaření. K výletům Vás také přiláká 12 km naučná stezka „Jinošovické studánky“- okolo 13 studánek. V Náměšti nad Oslavou, která je vzdálená 8 km můžete objevovat krásy zámku a jeho zahrady.

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti neváznou žádné břemena ani dluhy.

Cítíte ten klid a pohodu? Rádi byste si zde vychutnávali zasloužené chvíle odpočinku? Tak mi zavolejte s domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je v pondělí 15.5.2023.

Číslo nabídky:364621Plocha užitná:37
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:septikElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:dobrýTopení:lokální tuhá paliva
Budova:smíšenáDoprava:dálnice, silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.