RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 1+1, 50,4 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Nabízíme Vám převod družstevního podílu k bytové jednotce o dispozici 1+1 v žádané lokalitě Brno - Bohunice na ul. Okrouhlá.

Bytová jednotka s lodžií o výměře 48,4 m2 se nachází v 1.NP/8 revitalizovaného panelového domu, který je umístěn v klidné příjemné části lokality obklopené zelení. Nadstandardní výměra a dispozice bytu nabízí prostor pro variabilitu řešení rekonstrukce.

Zádveří bytu je tvořeno menší předsíňkou, která po levé straně navazuje na prostornou předsíň (10,6 m2) s vestavěnou skříní. Z předsíně vcházíme do koupelny, na samostatnou toaletu a do obytné místnosti bytu (20,20 m2) se vstupem na lodžii (4,7 m2). Kuchyň (8,6 m2) je zařízena původní kuchyňskou linkou.

Bytový dům prošel kompletní revitalizací (zateplení fasády, nové lodžie, plastová okna se žaluziemi, výtahy, střecha, stoupací vedení).

Byt je možné převést do osobního vlastnictví (anuita byla již zcela doplacena), náleží k němu sklepní kóje a možnost užívání společných prostor kočárkárny.

Oblíbená lokalita Brno – Bohunice nabízí komplexní občanskou vybavenost a výbornou dopravní obslužnost.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Neváhejte kontaktovat makléře nabídky pro více informací a domluvení termínu prohlídky.

Číslo nabídky:366514Plocha užitná:50.4
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:panelová
Vlastnictví:

družstevní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.