RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+kk, 121 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu nadstandardní, krásný loftový byt 2+kk v žádané lokalitě Brno-Černá Pole, konkrétně v ulici Žampachova. Tento byt je skutečným klenotem s rozlohou 121m2, + terasa 20m2, který Vám poskytne dostatek prostoru a pohodlí pro Vaše bydlení.

Loftový byt je zrekonstruován s důrazem na moderní design a prostornost. Interiér je zařízen vkusně a s vysokými standardy, s důrazem na detaily. Otevřený koncept přináší propojení kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, což vytváří příjemnou atmosféru pro relaxaci a společenské setkávání.

Kuchyň je plně vybavená moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Obývací pokoj je zařízený pohodlnou sedací soupravou a množstvím prostoru pro vytvoření bydlení dle Vaších představ.

Samostatná ložnice je prostorná a nabízí dostatek úložného prostoru ve dvou skříních. Moderní koupelna je vybavena sprchovým koutem, kde si můžete užít relaxační chvíle. Stejně tak na terase s krásným výhledem na hrad Špilberk.

Byt se nachází v klidné části Brna, v lokalitě Černá Pole. Tato oblast nabízí výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a veřejná doprava. Taktéž je zde dostatek zeleně a parků, které vám umožní relaxovat a užívat si volného času.

Náklady: nájem za byt 23 000Kč/měsíc + 5000Kč energie, 1x vratná kauce, + provize RK

Pokud hledáte nadstandardní byt v Brně, který je prostorný, vkusně zařízený a ideálně se nachází v lokalitě Černá Pole, tento loftový byt na ulici Žampachova je ideální volbou. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:367047Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3Typ:

Pronájem

Počet podlaží:3Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšenáVlastnictví:

osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.