RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 706 m2, Hrušovany nad Jevišovkou

Nedostupné, nevolat

Hrušovany nad Jevišovkou

Nová cena!
Nabízím k prodeji 2 pozemky na okraji obce Hrušovany nad Jevišovkou. Na prvním pozemku p.č. 506 s 343 m2 zastavěné plochy stojí dům k rekonstrukci nebo demolici, pozemek je na ulici Litobratřická. Sousední pozemek, p.č. 4209 o velikosti 363 m2 je nyní vedený jako zahrada, podle písemného vyjádření stavebního úřadu lze na tomto pozemku také stavět další RD nebo bytovou jednotku se zachováním uliční fronty. Tento pozemek je v klidné boční ulici.

Rodinný dům má vjezd do garáže a navazujících bývalých hospodářských přístavků, je napojen na vodu, funkční elektřina, topení. Plyn je přiveden na hranu pozemku, k dispozici je studna. Dům je podsklepen, má v patře jednu obyvatelnou místnost. Na přání zašlu webovou odkaz na webovou stránku a detailní popis nemovitosti pro případný rozsah rekonstrukce nebo odhad demoličních prací. Vjezd na dvůr s možností parkování i před vjezdem poskytuje dostatek prostoru i přístup na pozemek druhý.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:371244Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.