RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 4+1, 83 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví po celkové rekonstrukci na ulici J. Faimonové, Brno-Líšeň.

Byt je dispozičně řešen jako 4+1 o celkové podlahové ploše 83m2, je situován ve 4. nadzemním podlaží v osmipodlažním panelovém domě s novým výtahem.

Dispozice bytu:
Vstupní hala 13 m2 s šatní skříní a přístupem do všech pokojů: obývacího pokoje 20 m2, dvou dětských pokojů 12 m2 a 9 m2, kuchyně 9 m2, koupelny 3 m2, WC 1 m2. Vstup do ložnice 12 m2 je separátní z obývacího pokoje.
Byt je moderně zařízený s prvky dřeva, nabízí maximální komfort a pohodlí pro vícečlennou rodinu. Nádherná rustikální kuchyně přímo volá po kulinářských zážitcích a společných chvílích s rodinou a přáteli.
Byt je situován na jih, zejména ze strany prosluněného obývacího pokoje, odkud se vstupuje na lodžii. K dispozici je také sklepní koje 3 m2 v přízemí domu.
Byt je ve velmi dobrém stavu, stejně tak celý bytový dům, který prošel rekonstrukcí - plastová okna, zateplení fasády...

Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2021.
Rozsah rekonstrukce:
Nové rozvody - voda, elektřina, odpady.
Byt má nové zděné jádro, podlahy, nov omítky, podhledy a plastová okna.
Nově zbudovaná kuchyně s prostornou linkou a vestavěnými spotřebiči (varná deska, trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, digestoř).
Koupelna a WC jsou samostatné.

Náklady na provoz bytu jsou 6.000 Kč/měsíc.
Ceny energií v závislosti na spotřebě a aktuálních cenách.

Brno-Líšeň je městská část na severovýchodním okraji statutárního města Brna. Je tvořena městskou čtvrtí Líšeň, původně samostatným městysem, který byl k Brnu připojen v roce 1944. Její katastrální území má rozlohu 15,71 km². Samosprávná městská část vznikla 24. listopadu 1990. Žije zde přes 26 000 obyvatel.

Líšeň má velice krásné přírodní okolí, skýtající téměř neomezené možnosti k aktivnímu i pasívnímu odpočinku. Mariánské údolí, nacházející se v romantickém údolí Říček, s několika vodními nádržemi, obklopené hustými lesy a propojené udržovanými cestami, patří k nejnavštěvovanějším místům. Zároveň je i vhodným výchozím bodem pro pěší turistiku, cyklistiku a v neposlední řadě i k projížďkám na koních. Návštěvníkům Mariánského údolí jsou kromě areálu pro parkur a dětského zábavního areálu k dispozici i restaurace a stánky s občerstvením.

Parkování před domem
Možnost financovat hypotečním úvěrem
Pro více informací volejte makléře nabídky

Číslo nabídky:371594Plocha užitná:83
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

4 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vodyElektřina:230 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:panelováTelekomunikace:Telefon, Internet
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.