RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 80 m2, Nové Bránice

Nedostupné, nevolat

Nové Bránice

Vítejte v Nových Bránicích,
malebné vesnici poblíž Ivančic, jejíž okolí je plné nádherné přírody, kultury, ale především dobrého vína a klidného života.
Právě zde Vám nabízím k prodeji rodinný dům 3+1, s vlastním vinným sklepem a zahradou.

Řadový cihlový dům je dispozičně řešen jako 3+1 o užitné ploše 80 m2, podlahové ploše obytných místností 70 m2. Dům nabízí vinný sklep, a zahradu o rozloze 139 m2.
Vstupem z hlavní ulice se dostaneme do prostorného zádveří (7 m2), ze kterého vstupujeme do prvních dvou pokojů. První z nich je využíván jako ložnice (12,25 m2) s krásným velkým oknem do dvora a druhý slouží jako kuchyně s jídelnou (16,15 m2). Každý kulinářský nadšenec navíc ocení, že kuchyně je velmi prostorná a otevřená.
Dále z části jídelny vstupujeme do obývacího pokoje (12,75 m2) a chodby (3 m2), kde se nachází koupelna (3,5 m2) a WC (1 m2). Poslední místnost nyní slouží jako dětský pokoj (14,35 m2).
Dětskému pokoji dominuje francouzské okno s přímým vstupem na prostorný dvůr.

Dům je v dobrém technickém stavu a proběhla zde v letech 2016-2017 rozsáhlá rekonstrukce:
Nové podlahy, vnitřní omítky, rozvody elektřiny, dům byl napojen na obecní kanalizaci i vodovod, výstavba nové koupelny a WC.
Instalace nového topení, terénní úpravy dvora a zahrady.
K nemovitosti je vypracovaná studie na výstavbu druhého patra. Vzniknou zde další tři obytné místnosti, koupelna a prostorná šatna.
Studie bude předána s dokumentací k nemovitosti při prohlídkách.

Na dvoře pak stojí zděná stodola se zastavěnou plochou 70 m2, ve které se nachází dílna, vinný sklep a ve druhém podlaží dva letní pokoje.
Nemovitost nabízí spoustu možností užití venkovních prostorů pro rozšíření Vaší domácnosti. K setkávání s přáteli či letnímu grilování můžete využít prostorné pergoly na zahradě.

Náklady na energie:
Zálohy na elektřinu - 1.470,-/měs.
Zálohy na plyn - 2.500,-/měs.
Zálohy na vodu - 1.000,-/měs.

Parkování před domem.
Možnost financování hypotékou.
Výborné dopravní spojení do Brna.
Pro více informací volejte realitního makléře.

Nové Bránice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládají se v Bobravské vrchovině, na břehu řeky Jihlavy, jež protéká kolem severní hranice katastru obce a přes níž se klene silniční most spojující Nové Bránice s Moravskými Bránicemi. Žije zde 913 obyvatel.
Na západ od obce se nachází Šibeniční vrch (297 m n. m.) s televizním vysílačem, jenž je jednou z dominant blízkého okolí.
Jedná se o vinařskou obec ve Znojemské vinařské podoblasti (viniční tratě Novosady, Staré hory). Obec Nové Bránice je členskou obcí Mikroregionu Ivančicko.

Číslo nabídky:371605Plocha užitná:80
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, StudnaElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:lokální tuhá paliva, ústřední plynové
Budova:cihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:vlak, silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.