RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej apartmánu, 170 m2, Tisno

Nedostupné, nevolat

Tisno

Investiční apartmán na prodej na ostrově Murter, Chorvatsko - Klenot u moře

Získejte svůj vlastní kousek ráje na krásném ostrově Murter v Chorvatsku! Nabízíme k prodeji exkluzivní apartmán s názvem "Klenot u moře". Tento impozantní apartmán o rozloze 150 metrů čtverečních nabízí dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a nádherného výhledu na azurové Jaderské moře. Protože se jedná o investiční apartmán máme k dispozici historii z bookingu na další nemovitosti stejného majitele a ve stejném objektu. Vše je nejlepší probrat po telefonu nebo osobně.
Virtuální prohlídku naleznete zde: https://virtualtis.com/mac-hulas-apartments/

Vlastnosti apartmánu:

150 metrů čtverečních rozlohy na 2 a půl patrech, poskytující dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu.
Kapacita je 12 lidí, v případě potřeby je možné rozdělit apartmán na více menších jednotek.
Jsou zde 3 koupelny.
Samozřejmostí je velká terasa s výhledem na moře.
Klimatizace: Udržujte si příjemný chlad během horkých letních dní.
Nádherný výhled: Každý den si užijete dechberoucí panoramatický pohled na moře, který vám bude závidět každý.
Vynikající umístění: Apartmán se nachází jen pár kroků od pláže, takže můžete kdykoliv osvěžit tělo v průzračných vodách Jaderského moře.
Investice do budoucnosti:
Tento apartmán nejenže nabízí okamžitou radost a pohodlí, ale také je rozumnou investicí do budoucnosti. Díky jeho atraktivní poloze a poptávce po rekreačních nemovitostech v této oblasti se vaše investice může vrátit již do 10 let. Chorvatsko je oblíbenou destinací turistů z celého světa, což zajišťuje trvalý proud potenciálních nájemníků.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit apartmán, který kombinuje klidný únik z každodenního shonu s potenciálem pro finanční růst. Prodejní cena je více než rozumná vzhledem k místu a výhodám, které tento apartmán nabízí.

Kontaktujte nás dnes:
Nebudete litovat, když zainvestujete do tohoto nádherného apartmánu na ostrově Murter. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte na telefonním čísle nebo e-mailu níže.

Nenechte si ujít tuto příležitost stát se majitelem luxusního apartmánu v blízkosti moře na malebném ostrově Murter. Vaše snové letní útočiště je na dosah ruky!

Číslo nabídky:372458Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.