RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 100 m2, Dambořice

3 900 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dambořice

Dokončovaná novostavba v Dambořicích:
Cena je ovlivněna mírou dostavby, proto neváhejte a dohodněte aktuální stav převzetí! Stavba pokračuje rychlým tempem podle plánu!
V těsném sousedství několika pozemků tak můžete koupit buď dům již se střechou a v pokročilém stavu, hned na sousední stavbě vedle nám roste první nadzemní patro a brzy bude střecha nebo si koupíte pozemek se stavebním povolením. Nabídka je pestrá.

Profesionální stavební firmou se zkušenostmi z Německa postavená hrubá stavba rodinného domu 4+kk se 3 vzájemně propojenými garážemi a pozemkem na břehu potůčku Salajka?
Projděme si všechny výhody, které vám naše nabídka přináší:
- patrový řadový dům v dispozici 4+kk s přístupem do domu ze silnice a navíc s velikou terasou
- v prvním podzemním podlaží 3 vzájemně propojené garáže, lze využít i jako technické místnosti nebo prostory pro podnikání
- v prvním nadzemním podlaží zádveří, prostorná jídelna s kuchyní
- ve druhém nadzemním podlaží 3 pokoje
- hrubá stavba s příčkami, zateplenou střechou, bez instalací, ale možností individuálního vnitřního řešení
- stavbu lze převzít v dohodnutém stádiu dokončení, kdy bude tomuto stavu i odpovídající cena
- ¨míra dokončení hrubé stavby dle dohody
- na hraně pozemku potůček Salajka, poskytující závlahu a konstantní průtok vody
- velmi dobré sousedské vztahy, kde to žije tradicemi, folklórními festivaly, krojovanými oslavami, sady, vinicemi, vinnými sklepy,
- Wikipedie uvádí, že v minulosti byla obec díky těžbě ropy jednou z nejbohatších v České republice, zejména v letech 2000 - 2015 disponovala značnými prostředky dosahujícími několika desítek milionů Kč ročně, které investovala, jak do infrastruktury, tak do sociální oblasti. Novorozencům například darovala 10 tisíc Kč, důchodcům dotovala obědy a do současnosti přispívá kulturním spolkům
- v obci restaurace, škola, školka, zdravotní středisko, bazén, 2 hřiště na fotbal, 3 hřiště pro děti, z toho jedno víceúčelové, dětský soubor Salajka, krojovaná kapela Dambořanka, úchvatná farská zahrada jako oáza odpočinku …., to je jen malý výčet kulturních a společenských možností obce s přibližně 1 500 obyvateli, kde se budete cítit velmi rychle doma.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Věřím, že na osobní prohlídce najdete další benefity tohoto domu a nad projektem dostavby domu společně s majitelem stavební firmy a prodávajícím v jedné osobě společně doladíte i vnitřní uspořádání domu podle vašeho přání. Těším se na setkání s vámi v Dambořicích.

Číslo nabídky:373166Plocha užitná:250
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Doprava:autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.