RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem garáže, 21 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Líšeň

Pokud už Vás nebaví hledat s železnou pravidelností vhodné místo pro zaparkování Vašeho vozidla, anebo pokud toužíte po pěkném a čistém úložném prostoru k uskladnění Vašich auto/moto či jiných věcí, srdečně Vás zvu na prohlídku garáže na ulici Holzova v brněnské městské části Líšeň.

Zděná garáž s číslem evidenčním je v osobním vlastnictví a je součástí pozemku o zastavěné ploše a nádvoří o výměře 21m2, rovněž v osobním vlastnictví. Garáž je součástí skupiny garáží o menším počtu staveb, není zde tedy takový ruch a nádvoříčko před garážemi skýtá dostatek prostoru.

Garáž se pronajímá jako vyklizená, je zde rozvedena elektřina 230V, na podlaze je zánovní dlažba, vstup je zajištěn úplně novými masivními ocelovými vraty.

Nemovitost je k pronájmu k dispozici ihned.

Cena měsíčního nájmu je 2.600,-Kč + elektřina + vratná kauce (jistota) + provize RK. Více informací Vám rád poskytnu během osobní prohlídky nemovitosti.

Číslo nabídky:374189Kategorie:

Malé objekty, garáže

Typ:

Pronájem

Jednotka:za měsíc
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.