RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 206 m2, Svatoslav

Nedostupné, nevolat

Svatoslav

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi rovinatý stavební pozemek, vhodný jak k výstavbě rodinného domu, tak i za účelem rekonstrukce rekreační chalupy.

Obec Svatoslav leží v okrese Brno – venkov a nachází se 8 km od Velké Bíteše, 10 km od Tišnova a město Brno je vzdáleno pouhých 25 km.

Námi nabízený stavební pozemek má výměru 206 m².
Jeho součástí je rekreačně užívaná zděná stavba o zastavěné ploše 26 m² a garáž s dílnou o celkové zastavěné ploše 57 m².

Pozemek je napojený na elektřinu, obecní vodovodní řád, kanalizaci a je zde i možnost přípojky plynu, který najdeme hned u hranice pozemku.

Díky své poloze a územnímu plánu si zde můžete zrealizovat svůj sen o rekreační chalupě či rodinném domku. Vstupy na pozemek jsou z obecní komunikace, a to jak z přední, tak i zadní strany, na které se nachází brána, která Vám umožní vjezd až na pozemek.

Obec Svatoslav je obklopená bohatou přírodou a kompletní občanskou vybavenost pak najdeme v nedalekých obcích či větších městech.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Číslo nabídky:374645Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.