RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej trvalého travního porostu, 8082 m2, Dubí

349,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dubí

Nabízíme k prodeji pozemky typu trvalý travní porost v Části obce Cínovec, Obci Dubí, okrese Teplice. Tyto pozemky mají celkovou plochu 8082m² a 4008m². Nacházejí se v klidné lokalitě, která poskytuje ideální prostor pro vaše projekty.

Pozemky jsou vhodné pro různé využití. Jejich rozlehlost a klidná okolní příroda nabízí možnost vytvoření harmonického prostředí, ve kterém si užijete klid a soukromí.

Díky své poloze jsou pozemky dobře dostupné a přesto poskytují dostatečné soukromí. V blízkosti se nacházejí veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Pro milovníky přírody je zde také možnost procházek a výletů do okolního krásného prostředí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s vámi a pomůžeme vám najít ideální řešení pro vaše potřeby.

Číslo nabídky:374748Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za m2

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Jana Parkmanová
Kontakt na makléře Jana Parkmanová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.