RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej ordinace, 29 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji nebytový prostor, který je v současné době vybavený a zařízený jako plnohodnotný byt 1+1 (33 m²) se společnou komorou na chodbě, vhodnou k posilování, uložení kola či jiného sportovního vybavení umístněnou na stejném patře bytového domu.

Prostor je situovaný v 1. podzemním podlaží nového bytového domu kolaudovaného v roce 2019, v klidné lokalitě čtvrti Sadová, ze které jsou kouzelné panoramatické výhledy na město Brno především pak dominanty města kostel svatého Petra a Pavla a hrad Špilberk.

Dispozice prostoru je 1+1 se vstupem z chodby do předsíně 1,2 m2, ze které je vstup do kuchyňského koutu 6,2 m2 a následně oddělené toalety 1,7 m2, dále do prostorné místnosti 18,5 m2, jehož součástí je koupelna se dvěma sprchami 2,1 m2, kde můžete současně sprchovat sebe i zvířecího mazlíčka.

Nebytový prostor se prodává s veškerým mobiliářem patrným z fotodokumentace v inzerci, kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči-kombinovaná chladnička s mrazničkou Goddess, varná deska Mora, s digestoří s přímým odtahem Mora, pračka se sušičkou Electrolux a dřezem z umělého kamene s vodovodní baterií.

Hlavní místnost je vybavena prostornou skříní, postelí velikosti 2x1,6 metru Blanař Boxspring s úložným prostorem a rozkládací rohovou sedačkou s úložným prostorem.

Výstavba v lokalitě Sadová je velmi atraktivní místo s dobrou občanskou obslužností v těsném napojení na rychlostní komunikaci ať již do centra města nebo na městský okruh s výjezdy na D1 i D2 nebo rychlostní komunikaci ke Globusu směrem na západní část města, zastávka městské hromadné dopravy je 50 metrů od bytu.

V blízkosti se nachází Supermarket Albert, kavárna, park a dětské hřiště.

Nákupní centrum Královo Pole na ulici Cimburkova a Kaufland jsou vzdáleny pouze 2 km.

Kousek od bytu začínají lesy táhnoucí se směrem na Lesnou, Soběšice, Útěchov, Vranov, Ořešín, Mokrou Horu a Bílovice nad Svitavou a Adamov.

Nabízí tedy velké možnosti k aktivní turistice nebo sportovnímu vyžití.

Fond oprav a zálohové platby služeb měsíčně jsou 1.803,- Kč, elektřina 1.000,- Kč měsíčně, k dispozici přípojka internetu.

Nemovitost je vhodná vzhledem ke své lokalitě a velmi nízkým provozním nákladům k investici na ordinaci, nejrůznější služby pro veřejnost - kadeřnictví, masáže, barber shop, pedikůru, manikůru a podobně.

Velkou výhodou je energetická náročnost budovy-B, která zaručuje nižší náklady na spotřebu energií.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujal Vás tento nebytový prostor?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:376493Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:novostavbaBudova:skeletová

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.