RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 173 m2, Cetkovice

Nedostupné, nevolat

Cetkovice

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi rozestavěnou stavbu rodinného domu typu bungalov.

Obec Cetkovice leží v okrese Blansko, necelých 12 km od Boskovic a pyšní se svojí rozlohou 8,5 km2, které společně sdílí necelých 800 obyvatel.

A právě zde, u jednoho z mnoha kouzelných rybníčků, najdeme na krásné parcele o celkové výměře 946 m2, velice propracovanou hrubou stavbu rodinného domu typu bungalov o dispozici 4+1 s užitnou podlahovou plochou 173 m2.

Námi nabízený dům byl postaven na železobetonové základové desce z vysoce kvalitních tvárnic značky Ytong Lambda o tloušťce 375 mm, díky čemuž není potřeba toto obvodové zdivo zateplovat. Interiérové příčky jsou také z Ytongu a jejich tloušťka je 100 mm.

Okna i dveře v barvě zlatého dubu byla zvolena od VPO Protivanov a to sedmikomorová Veka 82 s velice nízkou hladinou prostupností.

Střechu pak pokrývají betonové tašky značky Benders Mecklenburger Candor černé barvy.

V interiéru nechybí zádveří, vzdušná kuchyně s jídelnou a s velkým průchodem do obývacího pokoje, kde bylo myšleno i na krb.

Dále dům nabízí ložnici se šatnou, velký dětský pokoj, pracovnu či pokoj pro hosty, koupelnu s vanou i se sprchovým koutem, samostatnou toaletu, technickou místnost a díky všem vyspělým technologickým možnostem, se zde nachází druhá technická místnost, kterou nazýváme „kotelnou“.

Tento samostatně stojící skvost na tomto úžasném místě má svoji světovou orientaci na jih díky čemuž se zde můžete těšit ze slunečních paprsků téměř po celý den.

Dům i zahrada je před finálním dokončením a vy si tak zde můžete realizovat všechny své sny o dokonalém bydlení.

Stavba je napojena na elektřinu a je připravená na přípojky k obecnímu vodovodnímu řádu i k obecní kanalizaci.
Vytápění je zde plánováno teplovodním topením na el. kotel a v případě vašeho zájmu, je zde vše připraveno i na tepelné čerpadlo, solární panely, apod.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedené výměry mohou být s mírnou odchylkou.

Číslo nabídky:376549Plocha užitná:173
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ve výstavbě (hrubá stavba)Budova:cihlová
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.