RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej vily, 620 m2, Ořechov

Nedostupné, nevolat

Ořechov

Dnes vám nabízíme příležitost pořídit si jedinečnou vilu jejíž velkorysost se propisuje nejen do plochy samotného domu, ale také pozemku, který nabízí skutečně úctyhodnou plochu 3.092 m2, vlastní tenisový kurt, bazén i prostorný altán.

Čtyřpodlažní atypická vila je původem z 60. let. V letech 2001/2002 proběhla přístavba a kompletní rekonstrukce. Přístavba propojila původní budovu s garáží a přibyly další prostory. Vila nabízí 4 ložnice, 4 koupelny, obývací pokoj, jídelnu, společenskou místnost, wellness, posilovnu, vinný sklad, letní kuchyni a prostornou terasu. Dále pak disponuje spoustou skladovacích prostor a garáží pro dvě auta.

1.NP (přízemí) je tvořeno vstupní chodbou se vstupy do koupelny se sprchovým koutem, na toaletu, do skladu nebo do dvougaráže. Z venku je pak situována prostorná letní kuchyně s posezením pro hosty a výhledem na bazén.

2.NP (první patro) je řešeno jako privátní wellness zóna. Mimo stylové, prosklené společenské místnosti s krbem, kulečníkem a jedinečným výhledem do zahrady, nabízí posilovnu se soláriem, saunu včetně bazénku i dvojici apartmánů s vlastními koupelnami pro hosty, vinný sklad a „černou kuchyni“ (sklad).

3.NP (druhé patro) hlavní prostor domu tvoří obývací pokoj s plochou 29 m2 propojený s jídelnou 17,7 m2 a vstupem na terasu 137 m2. Společným jmenovatelem prvního podlaží jsou velké prosklené plochy, které nechybí v obýváku ani jídelně. Kuchyně se spíží je samostatná a celkem nabízí 18,7 m2. Linka je po obou stranách a uprostřed je praktický ostrůvek. Dále se zde nachází prádelna, chodba, předsíň, komora a WC.

4.NP (třetí patro) rozložení třetího podlaží je jednoduché a praktické. Celkem 2 ložnice, ke kterým náleží koupelna s WC 7,8 m2. Velikost pokojů je 18,8 m2 a 14,5 m2. Prostorná chodba se schodištěm propojuje ložnice, koupelnu a pracovnu.

Rozlehlý pozemek je dělen do několika sekcí. Horní část pozemku je stylizovaná jako francouzská zahrada. Najdete zde symetrické vzory, elegantní záhony a romantickou atmosféru. Část zahrady pod domem se vstupem do 1NP a letní kuchyně disponuje velkým krytým bazénem, altánem do zahrady tvořené anglickým trávníkem, okrasnými a exotickými dřevinami, kvetoucími keři a květinami, které vytvářejí z tohoto místa oázu klidu. Ve spodní části zahrady je tenisový kurt.

Tato nemovitost nabízí možnost využití jako soukromá rezidence, i pro komerční účely. Staňte se majitelem této oázy klidu a relaxace, kde můžete načerpat novou energii a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky s rodinou a přáteli.

Ořechov je obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, 11 km jihozápadně od Brna, na okraji Bobravské vrchoviny. Žije zde přibližně 2 900 obyvatel, obec v roce 2016 čítala 32 ulic. Jedná se o vinařskou obec ve Znojemské vinařské podoblasti.
Velkým benefitem obce Ořechov je dostupnost do Brna vozem 15 minut.

Pakliže vás o tomto neobvyklém a rozsáhlém domě zajímá více informací, rád vám je osobně zodpovím na prohlídce této jedinečné nemovitosti.

Číslo nabídky:377084Plocha užitná:620
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovod, StudnaElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:velmi dobrýTopení:lokální plynové
Budova:cihlováTelekomunikace:Telefon, Internet
Doprava:silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.