RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 62 m2, Dolní Loučky

4 395 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Dolní Loučky

Pokud dokážete ocenit místo, kde se zastavil čas a přitom máte všechny vymoženosti 21. století na dosah ruky, pak jste na správném místě! Zapomeňte na všední starosti a užívejte si klidu a pohody venkovského života. Přijďte a zažijte jedinečného genia loci rezidence Loučky. Přijďte a najděte svůj nový domov.

Vaše velké okno je jako obraz, který se mění s každým ročním obdobím – od jarního probouzení přírody, přes letní zeleň, podzimní barevné symfonie až po zimní poklid.

Každá ze sedmi bytových jednotek je vybavena nejmodernějšími technologiemi a materiály nejvyšší kvality. Celý bytový dům je vybaven rekuperací , se kterou šetříte na energiích, máte neustálý přísun čerstvého vzduchu v každé z místností, minimální prašnost, nízkou hlučnost z okolí a podstatně menší šanci na tvorbu plísní.

Ložnice s velkými okny vpouští do prostoru spoustu přirozeného světla. Koupelna je vybavena prvotřídním sanitárním zařízením, kterému sekunduje moderní design. Uvnitř vás zaujmou vysoké stropy, moderní velkoplošné obklady a podlahové vytápění s komfortním ovládáním pro každý pokoj. Všechny místnosti jsou odhlučněny speciálními akustickými cihlami. U přízemních bytů oceníte útulnou terasu, ty nadzemní vás nadchnou velkou luxusní terasou přímo na střeše.

Každý z (budoucích) majitelů má v areálu rezidence samostatné parkovací stání. Komplex je po celém obvodu obklopen zdí o výšce 1 a 2 metry, které dominuje vstupní pojezdová brána.
Plocha místností je pouze orientační. V ceně je též kuchyňská linka a parkovací stání před domem.

Číslo nabídky:377197Plocha užitná:62
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:novostavbaTopení:Podlahové
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, silnice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.