RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 89 m2, Moravany

Nedostupné, nevolat

Moravany

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem elegantního bytu 3+kk v prestižní rezidenci Jabloňový sad v malebných Moravanech. Tento moderní a vkusně zařízený byt je ideálním spojením komfortu, kvality a krásného okolí. Byt byl kolaudován v roce 2018 a je tedy téměř nový.

LOKALITA MORAVANY:
Rezidence Jabloňový sad se nachází v klidné části Moravan, kde se snoubí příjemné bydlení s dostupností městských služeb. Lokalita nabízí harmonické spojení venkovského klidu a výhod městského života.
VELIKOST A ROZLOŽENÍ:
Byt o celkové ploše 89 metrů čtverečních se skládá ze dvou prostorných pokojů 19 m2 a 14,5 m2 a obývacího pokoje s kuchyňským koutem o ploše 25 m2 . Každý pokoj byl navržen s ohledem na maximální pohodlí a praktičnost.
BALKONY:
Z obývacího pokoje a dětského pokoje můžete vstoupit na dva balkony o plochách 8m2 a téměř 9 m2, kde si můžete užívat klidné odpoledne. Ideální pro relaxaci nebo posezení s přáteli.
PLNĚ VYBAVENÁ KUCHYNĚ:
Moderní kuchyně spojená s obývacím prostorem je vybavena veškerými potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše kulinářské dovednosti.
PŘÍJEMNÁ KOUPELNA:
K dispozici je také elegantní koupelna se velkým sprchovým koutem.
WC:
Výhodou je též oddělená toaleta naproti ložnici.
KONEKTIVITA:
Celý byt je připojen optickou kabeláží pro rychlé a bezpečné připojení k internetu.
SKLEP PRO DALŠÍ ÚLOŽNÝ PROSTOR:
Součástí nabídky je také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro sezónní věci nebo jiné věci, které nechcete mít na očích.
PARKOVÁNÍ:
Parkovací stání je součástí ceny bytu!

Tento byt je ideální pro ty, kteří ocení spojení kvalitního bydlení, klidné lokality a příležitostí ke spojení s přírodou. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Uvedené míry jsou pouze orientační.
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat si nabídku podle vlastních kriterií. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Číslo nabídky:378327Plocha užitná:89
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3 + kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:Novostavba
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.