RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 8439 m2, Jihlava

Nedostupné, nevolat

Jihlava

AKTUALIZACE CENY PLATNÁ DO 15.3.2024!!!
Ve výhradním zastoupení nabízím na prodej vzácnou příležitost k získání souboru pozemků v Herolticích u Jihlavy. Celková výměra pozemků činí 8439 m², což poskytuje prostor pro různé obsáhlejší projekty. Díky územnímu plánu jsou pozemky určeny jako plochy k bydlení - individuální městské a smíšené venkovské. V rámci tohoto souboru pozemků se nachází také stavba rodinného domu, který představuje příležitost k kompletní rekonstrukci nebo demolici a následné výstavbě něčeho nového. Aktuálně je vydané dílčí stavební povolení na komunikace a sítě. V krátké době bude také vydáno stavební povolení na výstavbu 13 rodinných domů.
V neposlední řadě je tato nemovitost obklopena inženýrskými sítěmi, které jsou důležité pro pohodlný a moderní život. Veřejný vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace a elektřina jsou již přivedeny na hranici pozemku, což usnadňuje připojení a praktické využívání.
Díky lokalitě a stavebnímu povolení s výhledem na developerské projekty je tato nemovitost vhodná pro širokou škálu využití. Ať už se rozhodnete pro výstavbu jednotlivého rodinného domu nebo souboru rodinných domů, máte k dispozici potenciál pro vytvoření skvělého a harmonického života.
Heroltice u Jihlavy nabízejí ideální kombinaci klidného a pohodového prostředí předměstí s přímým spojením do středu města. Město Jihlava je vzdálené pouze 5 km, což přináší výhodu dostupnosti všech městských služeb a atraktivních možností pro volný čas. Navíc zastávka městské hromadné dopravy se nachází přímo před domem a příjezd na dálnici D1 je několikaminutovou jízdou.
Myslím si, že tyto pozemky představují unikátní příležitost pro ty, kteří hledají investiční pozemky nebo ideální místo pro své bydlení.
Neváhejte a kontaktujte mě pro další informace a domluvte si prohlídku. Rád vám pomůžu s dalším krokem na cestě k vašemu snu o vlastním domově v krásném prostředí Heroltic u Jihlavy.

Číslo nabídky:379187Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.