RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 9962 m2, Jablonec nad Nisou

5 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Jablonec nad Nisou

Nabízíme vám jedinečný pozemek na Dobré Vodě v Jablonci nad Nisou přesně v místní části Vrkoslavice o výměře 9962 m2. Pozemek se nachází v klidné části města s nádherným výhledem do okolí, od Ještědského hřebenu přes celé Jizerské hory, vzdálené Krkonoše až po Černou Studnici. Pozemek je pro svou velmi atraktivní polohu vhodný jako zajímavá investice nebo pro jiné podnikatelské záměry či aktivity. Lze zde postavit přístřešky a stavby pro lesní a zemědělské hospodaření stáje, zařízení pro výkon myslivosti apod. dle územního plánování města. Celý pozemek je situován na jihozápad s celodenním slunečním svitem. Příjezd k pozemku po místní komunikaci a příjezdové cestě. V místě elektřina, v dosahu plyn, vodovodní řád, odpady ČOV. Svým majitelům poskytne soukromí a nekonečné výhledy až za hranice města. Pozemek je momentálně vedený jako trvalý travní porost plochy smíšené krajinné, pozemek obklopen citlivou zástavbou rodinných domů. Vzhledem k velké výměře a složitosti pozemku je vyznačení orientační.
Pro více informací kontaktujte makléřku. S RX Finance pro Vás vyřešíme hypotéku či úvěr.

Číslo nabídky:380100Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Ivana Špalková
Kontakt na makléře Ivana Špalková

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.