RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 70 m2, Praha

Nedostupné, nevolat

Praha , Praha 6

Nabízíme vám k prodeji pohodlný byt 3+1, s lodžií a sklepem, který se nachází v prestižní lokalitě, Břevnov (Praha 6) na ulici Bubeníčkova.

Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci, která se týkala nové kuchyňské linky, podlah, nové koupelny a WC. Dále se dělali štuky, nová plastová okna a bezpečnostní dveře.
Dispozice bytu je mimořádně promyšlená, nabízí tři neprůchozí pokoje s potenciálem pro libovolné úpravy podle vašich představ.
Ložnice a kuchyně nabízí okna do krásného zeleného parku.

Nízké náklady na bydlení:
Fond oprav SV 1344,- voda 296,- odpad 70,- teplo 2274,- úklid 91,- SV pro TUV 108,- samospráva 75,- odměna výboru 152,- správní poplatek 266,- společná elektřina 24,- tepla voda ohřev 672,-. Dále zálohy na elektřinu 1030,- a plyn 900,- za za čtvrtletí.

Byt se nachází ve zvýšeném 1.NP z celkových 7 podlaží tohoto cihlového domu, který he taktéž po kompletní rekonstrukci a jeho stav je opravdu bezchybný.
Dům je velmi klidný, má nový výtah, nové elektrické rozvody, nove vstupní dveře, stejně jako veřejné prostory a sklepni koje, stejně tak má nové opláštění.
Vlastníci bytových jednotek nemají žádné dluhy a v SVJ vykazujeme zisk každý rok z pronájmu antény O2 na střeše domu.
Přehled výnosů z pronájmu společně vlastněných prostor za rok 2023 je cca 140.000,- / podíl na výnosu pro tento byt je cca 8.800,-

Obrovským bonusem bydlení v tomto bytě je lokalita, ve které se dům nachází. Je to skutečně velmi příjemná část Prahy, klidná a plná zeleně.
Dům je vzdálen pouhé 2 minuty chůze od zastávky metra Petřiny i tramvaje. Do centra Prahy se tak dostanete během 15 minut. Pokud máte rádi přírodu budete bydlet nedaleko od rozlehlých přírodních rezervací, obory Hvězdy a Divoké Šárky.
Veškerá občanská vybavenost v místě bydliště je samozřejmostí. Mateřská škola za domem, nákupní středisko před domem a základní škola je vzdálena necelých 5 minut pomalou chůzí.

Parkování je možné přímo u domu.

Velmi Vám doporučuji prohlídku této nemovitosti ať už pro potřebu vlastního bydlení, či jako velice zajímavou investici a ochranu finančních prostředků proti nynější inflaci.

Číslo nabídky:380103Plocha užitná:70
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.