RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej pozemku pro bydlení, 848 m2, Blučina

4 664 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Blučina

Prodej stavebního pozemku 848 m2

Blučina, okres Brno – venkov
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme krásný stavební pozemek v klidné lokalitě venkova, ale zároveň s výbornou dostupností po D2 do Brna.

Pozemek obdélníkového tvaru s uliční šíří 13,5 m2 a celkovou výměrou 848 m2 se nachází v nově vzniklé ulici v klidné části obce. Dle platného územního plánu lze na pozemku postavit RD s maximální výškou dvěma nadzemními podlaží s ohledem na okolní zástavbu. Zastavitelnost pozemku činí 40%. Veškeré inženýrské sítě leží v přilehlé komunikaci.

Blučina se nachází přibližně 15km jižně od Brna v Dyjsko-svrateckém úvalu. Severním okrajem protéká řeka Litava. Žije zde zhruba 2200 obyvatel . Jedná se o vinařskou obec ve velkopavlovické podoblasti.
Obec žije bohatým kulturním životem. Pořádají se zde hody, dětské hodečky, plesy a mnoho dalších kulturních akcí. V obci najdeme veškerou občanskou vybavenost – MŠ, ZŠ, praktického lékaře, lékárnu, Jednotu, restauraci, poštu, sportovní halu, saunu, krytý bazén, fitcentrum, fotbalové hřiště, dětské hřiště, cyklostezku, rybník.

Pokud se vám v Blučině líbí a chcete si zde postavit váš vysněný rodinný dům neváhejte se na mě obrátit a domluvit si termín prohlídky.

Možnost financovat hypotečním úvěrem.
Pro více informací volejte makléře nabídky.

Číslo nabídky:381594Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Telekomunikace:Telefon, InternetDoprava:dálnice, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.