RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 1+kk, 24,4 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 1+kk s krásným výhledem. Výměra bytu je 23,4 m2, byt je v 7.NP panelového domu s výtahem na Halasově náměstí (Brno-Lesná).

Byt se nachází vedle zastávky MHD (tramvaj i autobus) a nabízí komfortní bydlení ve městě a zároveň kousek od přírody. V centru Brna jste do 15 minut, cca 5 minut chůze od domu je vlakové nádraží Brno-Lesná, od domu je rychlý přístup na Brněnský okruh a dálniční síť. V okolí je dostatek parkovacích míst.

Lokalita nabízí velké množství sportovních aktivit, hned před domem je areál TJ Tesla - krytý bazén, fitness, sauna, karate. V nejbližším okolí domu se také nachází několik dalších posiloven, workoutové hřiště, basketbalové a fotbalové hřiště, lanové centrum, dětská hřiště, výběh pro psy a lesopark Čertová rokle, odkud se můžete napojit na turistické trasy do přilehlých lesů.

Byt je po rekonstrukci, čerstvě vymalovaný, s novou pračkou a ledničkou. Kuchyňská linka je nová a vybavená dvouplotýnkovým vařičem. Na chodbě jsou velké skříně, k bytu také náleží úložná kóje ve stejném patře.

9 000 Kč je nájemné, 3 222 Kč jsou zálohy na služby, 870 Kč záloha na elektřinu - celkem 13 092 Kč. Vrátná kauce (jistota) činí 15 000,- Kč. Odměna pro RK je 11 000,- Kč + DPH (13 310,- Kč s DPH).

Byt je připravený k nastěhování ihned. Libí se Vám nabídka? Napište mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:381836Plocha užitná:24.4
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:15
Podkategorie:

1 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Panelová
Vlastnictví:

Osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.