RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 79,7 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Hledáte byt v městské části Brno – Bohunice, který si můžete zmodernizovat podle svých představ? Je pro Vás prioritou bydlet jen kousek od tramvajové zastávky a dostat se do centra Brna do 10 minut? Pak je tento byt ideální volbou právě pro Vás.

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 79,7 m2 na ulici Běloruská.

Hlavní výhody:
• Prostorný obývák a 2 pokoje každý o výměře 12 m2
• Skvělá občanská vybavenost–vše potřebné máte na dosah od domu
• Výborná lokalita pro rychlou dostupnost do centra Brna i na dálnici
• Původní stav–modernizaci si uděláte podle svého vkusu
• Sklepní kóje pro další úložný prostor
• Prostorná lodžie pro relaxaci
• Parkování na ulici přímo před domem

Popis:
Byt se nachází ve 2. patře pečlivě udržovaného zatepleného panelového domu, který prošel postupnou revitalizací. Součástí bytu je velkorysá předsíň se dvěma komorami a dalšími výklenky, které Vám poskytují nejen dostatek úložného prostoru, ale i umožňují případné rozšíření stávající koupelny. Byt nabízí spoustu možností, jak si jej můžete zmodernizovat a zařídit dle svého vkusu. Pro Vaši inspiraci Vám nabízíme vizualizace. Nyní je koupelna a WC z umakartového jádra. Rozvody elektřiny jsou v hliníku.

Orientace kuchyně, ložnice i obývacího pokoje s lodžií je na východ, výhled z dalšího pokoje je na západ. K bytu náleží v suterénu domu praktická sklepní kóje jako další úložný prostor. V domě je výtah pro Vaše pohodlí.

Orientační výměra v m2:
8,6 kuchyň se vstupem z obýváku i z předsíně
17,6 obývací pokoj
12 pokoj
12 pokoj
15,1 předsíň
1,9 komory v součtu
3,3 koupelna
1,0 WC
6,1 lodžie
2,1 sklep

Ať už hledáte bydlení pro rodinu nebo výhodnou investici, tato lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost ke každodennímu pohodlnému životu, s výbornou dopravní dostupností od hlavního nádraží a jen 5 minut od Campusu Square či Fakultní nemocnice. Parkovat můžete na přilehlém parkovišti přímo před domem

Měsíční náklady na bydlení:
810,- elektřina
200,- plyn
6 073,- vč. záloh na vodu, teplo a FO

Občanská vybavenost/okolí:
V bezprostřední blízkosti domu je OC pestrou nabídkou obchodů a služeb. Dále zde najdete lékárnu, doktory, poštu i restaurace. Pro děti máte k dispozici doslova pár kroků od domu školku, školu i dětská hřiště.

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Nabídek bytů k prodeji v této lokalitě není mnoho. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost, společně můžeme z tohoto bytu udělat Váš nový domov. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:381912Plocha užitná:79.7
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

3 + 1

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:Panelová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.