RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 48 m2, Olomouc

Nedostupné, nevolat

Olomouc

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu s advokátní úschovou.

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím krásný byt s dispozicí 2 + kk, výměrou 48,3 m2 ve vyvýšeném přízemí s balkonem (1.NP), v bytovém domě postaveném v roce 2010 s orientací do klidné části a zeleně. Bytová jednotka má neprůchozí pokoje, díky čemuž může být byt vhodný i jako investice.
Věřím, že řidiči mi dáte za pravdu, jak je pohodlné přijet domů a zaparkovat na svém vyhrazeném parkovacím místě, které tento byt má, a to přímo před vstupem do domu. Parkovací místo má uzamykatelnou sklápěcí zábranu.

Tento moderní byt s dostatkem úložných prostor a výbornou dopravní dostupností je na Peškové ulici v Olomouci, v městské části Povel.

Bytovou jednotku tvoří:
Obývací pokoj s kuchyní 22,90 m2, ložnice 12,30 m2, chodba 7,50 m2, koupelna s toaletou 5,6 m2, balkon 5,7 m2.

Z praktické chodby s vestavěnou skříní je vstup do dalších místností bytu:
- Kuchyně s obývacím pokojem, ze kterého je pohodlný vstup na balkon.
- Kuchyňská linka je včetně vestavěných spotřebičů (myčky, elektrické trouby, indukční varné desky, to vše značky Mora a mikrovlnné trouby značky Fagor).
- Koupelna je vybavena dvěma umyvadly, sprchovým koutem a toaletou.
- Ložnice, která má jako svoji součást vestavěné skříně s dostatkem úložných prostor.

Ve společných prostorách domu je možnost využít kolárnu, která je na stejném podlaží jako námi nabízená bytová jednotka.
Celkové měsíční náklady jsou příjemně nízké, orientačně 3 314 Kč, a to již včetně záloh na elektřinu ve výši 1 600 Kč. Plyn v bytě není. SVJ velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr, jejich spořící účet je v plusových číslech. Vyhrazené parkovací místo není součástí ceny bytu a lze jej dokoupit za cenu 250 000 Kč.

Užijte si celou video-prohlídku, prohlédněte si profesionální fotografie včetně půdorysu, a já se na vás budu těšit na prohlídce. Realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux
--
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Číslo nabídky:383080Plocha užitná:48
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:individuální
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.