RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem bytu 2+1, 52 m2, Blansko

Nedostupné, nevolat

Blansko

Nabízíme dlouhodobý pronájem pěkného bytu 2+1 se šatnou, sklepem a dvěma lodžiemi v klidné lokalitě města Blanska blízko přírody.

Byt je již vybavený nábytkem a spotřebiči. Vybavení bytu dle fotografií – manželská postel, skříň, komoda, sedačka, obývací stěna, kancelářský stůl a židle, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, lednice, pračka. Pro uložení věcí oceníte velmi praktickou prostornou šatnu na chodbě. Pokoje jsou neprůchozí.

Byt je volný ihned. Nájem činí 12 500 Kč/měsíčně + cca 3 326 Kč/měsíčně zálohy na služby a energie. Jistota (vratná kauce) činí 16 000 Kč, provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Byt se nachází ve 4.NP bytového domu bez výtahu. Celý dům je zateplený, včetně střechy a v domě je vlastní plynový kotel pro topení a ohřev vody.

Kousek od domu máte zastávku MHD, parkování je možné přímo před domem. V městě Blansko najdete veškerou občanskou vybavenost a výborné vlakové spojení do Brna.

Číslo nabídky:383719Plocha užitná:52
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.