RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 220 m2, Lužice

9 499 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Lužice

Nabízíme jedinečnou možnost vlastnit moderní dům 4+KK s bazénem a zahradou v malebné obci Lužice u Hodonína. Tato exkluzivní nemovitost představuje kombinaci komfortu a klidného venkovského prostředí.
Dům se nachází v klidné obci Lužice u Hodonína, která je známá svou příjemnou atmosférou a výbornou dostupností do blízkého města Hodonín.
Dispozice:
Domov nabízí prostorný obývací pokoj spojený s moderní kuchyní a jídelním prostorem, tři ložnice, dvě koupelny a dvě šatny pro maximální komfort.
Plocha:
Zastavěná plocha domu činí 220 metrů čtverečních a stojí na pozemku o celkové rozloze 668 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru pro vaše rodinné aktivity. Uvedené rozměry jsou pouze orientační.
Vybavení:
Dům je kompletně klimatizován, což zajišťuje příjemné prostředí v každém ročním období, ať už venku panuje jakékoli počasí.
Venkovní prostory:
Na dvorku najdete relaxační pergolu ideální pro posezení s přáteli, venkovní kuchyni pro letní grilování a osvěžující bazén. Pro děti je zde připraveno zázemí, které jim poskytne nekonečné možnosti zábavy a radosti.
Tento klenot na prodej nabízíme za atraktivní cenu, která zohledňuje jeho jedinečnost a kvalitu.
Nechte se unést atmosférou tohoto nádherného domova v srdci venkovské obce Lužice u Hodonína. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat si kupujícího podle vlastních parametrů. Zajištění financování je u nás samozřejmostí. Cena je uvedena včetně provize a kompletních právních služeb.

Číslo nabídky:385420Plocha užitná:220
Kategorie:

Domy

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:1
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:NovostavbaTopení:Podlahové
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.