RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 50 m2, Ivaň

Nedostupné, nevolat

Ivaň

V exkluzivním zastoupení Vám nabízím možnost koupě rodinného domu na okraji vinařské obce Ivaň. Obec se nachází 30 km jižně od Brna a 10 km od Pohořelic.

Aktuální dispozice domu je 2+1 s možností zbudování obytného podkroví. Řadový dům s průjezdem do dvora je určený k celkové rekonstrukci nebo demolici.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě jako je elektřina, dálkový vodovod a kanalizaci. O vytápění v domě se starají krbová kamna a ohřev vody pak zajišťuje elektrický boiler. Energetický štítek budovy není v tuto chvíli k dispozici, z toho důvodu udáváme třídu G.

Nádvoří za domem nabízí prostor na relaxaci, grilování a setkávání se s přáteli. Součástí prodeje je hospodářská část za domem, která aktuálně slouží jako sklep a dílna.

Obec Ivaň se nachází 10 minut autem od Pohořelic a 20 minut od Brna. Najdete zde mateřskou a základní školu, potraviny, praktického lékaře, kulturní dům a sportovní hřiště. Ostatní občanskou vybavenost najdete ve vedlejších Vranovicích. V obci působí celá řada spolku a sdružení jako je Tělovýchovná jednota Sokol, Myslivecké sdružení, Sbor dobrovolných Hasičů.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Nabídka je vhodná pro zájemce, kteří hledají klidné bydlení na jihu Moravy, a také pro investory hledající zajímavé příležitosti v oblíbené vinařské oblasti.

Pokud Vás zajímá více, ozvěte se mi a rád Vám sdělím více informací.

Číslo nabídky:385807Plocha užitná:50
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ŠpatnýBudova:Smíšená
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VTopení:lokální tuhá paliva
Doprava:dálnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.