RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 95.4 m2, Prušánky

3 390 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Prušánky

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 v malebné obci Prušánky.

Prušánky jsou známé svou bohatou historií, krásnými vinicemi a turisticky oblíbenou oblasti vinných sklepů Nechory.

Dispozice částečně podsklepeného domu s garáži o zastavené ploše 107 m2, která zahrnuje dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyni, koupelnu a technickou místnost, již teď přináší dostatek prostoru pro rodinu, ale nabízí se zde i možnost vybudování obytného podkroví. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a je v něm plynový kotel. Stavba je podřezaná, částečně rekonstruovaná a vhodná k okamžitému nastěhování.

Pozemek o výměře 197 m2 skýtá naprosté soukromí a možnost rozšíření zahrady po zbourání hospodářských budov.

V obci Prušánky je veškera občanská vybavenost včetně školy a školky. Sídlí zde dětský a obvodní lékař, zubní ordinace, lékárna a několik obchodů s potravinami. Prušánky udržují folklorní tradice, například, krojované hody pod zeleným, zarážání hory, vinobraní pod Nechory a jiné. Každoročně se zde koná více než tři desítky kulturních a společenských akcí. Najdete zde kulturní dům, bohatě zásobenou místní knihovnu a neobarokní kostel svatého Isidora.

Prušánky jsou 11 km od sjezdu z dálnice D2 (exit 48). V obci je pravidelná autobusová doprava. Nejbližší železniční stanice je v sousední Moravské Nové Vsi (4 km). Celá oblast je protkána sítí cyklostezek, z nichž jedna vede kolem domu.

Nezmeškejte příležitost koupit krásný rodinný domek za přívětivou cenu, ozvěte se mi a domluvte si prohlídku.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

PENB tř. G.

Číslo nabídky:385880Plocha užitná:95.4
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:DobrýTopení:lokální plynové
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:vlak, dálnice, silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.