RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 84 m2, Brno

7 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brno

Pojďme společně splnit Váš realitní sen.

Kde? V těsném sousedství městské části Brno-Bosonohy, sotva pár kroků, kde se setkává hranice lokalit Brno-město s Brno-venkov v Popůvkách u rybníka!

Dovoluji si Vám představit nádhernou novostavbu luxusního bytu 3+kk s klimatizací z roku 2020 v druhém podlaží bytového domu o obytné výměře 70,8 m2 se dvěma balkony jeden o výměře 6,8 m2 je orientovaný do zahrad směrem na jihozápad opatřený markýzou a druhý o výměře 4,4 m2 orientovaný na severovýchod k rybníku se sklepem 2 m2 a parkovacím stáním vyhrazeném k bytové jednotce přímo před bytovým domem v klidné slepé ulici končící právě u tohoto bytového domu u rybníka.

Byt s nádhernými výhledy do zahrad a zeleně směrem na Žebětín v dobré dostupnosti hromadnou dopravou z města, přitom skvělý výchozí bod na procházky, venčení Vašeho čtyřnohého miláčka, výlety na kole v těsném sousedství lesů a přírody.

Součástí prodeje bytu je soubor movitého majetku.

Ze zádveří s vestavnými skříněmi o vstupujete do předsíně, která je nástupním prostorem na balkon, do všech tří pokojů, toalety i koupelny a kuchyně, ze které je vstup na druhý balkon.

K bytu je vázán společný podíl na velké oplocené zahradě o výměře 932 m2, kde jistě najdou útočiště Vaše děti.

Sotva pár kroků od bytu je spousta zeleně s místy pro setkávání s přáteli a posezení nejen za teplých letních večerů při romantických západech slunce.

Brzy si tento byt a lokalitu zamilujete, nabízí klidné bydlení přitom kousek do Brna.

Určitě Vás zaujmou nízké provozní náklady, bytový dům je v energetické třídě „C“.

Zálohy na fond oprav, příspěvek na správu domu, společnou elektřinu a studenou vodu 1.944,- Kč, elektřina 1.490,- Kč a internet 449,- Kč měsíčně.

Prohlídkový den nemovitosti dne 24.4.2024.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala vás tato nabídka?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním vaše realitní sny!

Číslo nabídky:386895Plocha užitná:84
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V
Stav objektu:NovostavbaBudova:Cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.