RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej atypického bytu, 51,8 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Moderní byt na ulici Řípská v Brně je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a komfortní bydlení. Tento byt se skládá z prostorného 1+KK s praktickou šatnou, která slouží jako samostatná ložnice, poskytující dostatek soukromí a prostoru pro odpočinek.

Přímo před vchodem do bytového domu máte možnost dokoupení soukromého parkovací stání za 250.000,-, což může být skvělý benefit pro pohodlné parkování a snadný přístup k vašemu bydlení.

Celková plocha bytu činí 51,8m². K bytu náleží také sklepní kóje o velikosti 5m² a lodžia o velikosti 2m², kde si můžete užívat svých volných chvil a relaxovat.

Byt se nachází v pátém podlaží ze šesti nadzemních podlaží, což zaručuje klidné a bezpečné bydlení. Teplo je zajištěno Teplárnami Brno, elektřina je přes společnost E.ON a správa budovy je zajištěna společností IMOS, která zahrnuje i služby vody a topení.

Rychlý internet je k dispozici díky společnosti Vivo connection, která poskytuje optické přípojky. To je ideální pro práci z domova, streamování oblíbených filmů nebo pro online zábavu.

Jednou z hlavních výhod tohoto bytu je jeho skvělá dopravní dostupnost. Centrum města Brna, dálnice D1 a Brněnské letiště jsou snadno dosažitelné, což usnadňuje cestování a denní pohyb po městě.

V blízkosti bytu do 400 metrů najdete hypermarket s potravinami, obchod se sportovními potřebami, obchod s elektrospotřebiči, kadeřnictví, restaurace a zábavní centrum BRuNO Family park, což přispívá k pohodlnému a komfortnímu životnímu stylu.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento úžasný byt na skvělé adrese v Brně. Kontaktujte mě pro více informací a domluvení si prohlídky!

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.

Číslo nabídky:388838Plocha užitná:51.8
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

Atypický

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Novostavba
Topení:ústřední dálkovéBudova:Cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.