RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 70 m2, Čebín

Nedostupné, nevolat

Čebín

Uvedená kupní cena je již včetně provize RK a právních služeb s advokátní úschovou.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme starší rodinný dům.
Dům je situován v řadové zástavbě v centru obce Čebín, v bezprostřední blízkosti Základní školy do 5. třídy, Mateřské školy, dětského hřiště, hasičů, Obecního úřadu, pošty a třeba i nabíjecí stanice s konektory typu: Typ 2 (Mennekes), 230V zásuvkou.

Dle katastru nemovitostí je zastavěná plocha a nádvoří 180 m2.
Uliční šíře pozemku je přibližně 7,64 m a hloubka pozemku středem parcely cca 24 m.
Dům, který je spíše určen ke kompletní rekonstrukci je napojen na veškeré inženýrské sítě a kanalizaci. Plyn i elektřina jsou aktuálně vedeny u společnosti Innogy. Současná dispozice domu je 2 + 1. Z hlavní chodby domu se hned za vstupem nachází kuchyň s jídelnou. Na pravé straně z chodby jsou 2 pokoje s menší chodbičkou. Dále z chodby vstup na toaletu a do koupelny s vanou. Na dům navazuje dvorek s původními přístavky, které již nejsou v dobrém technickém stavu.

Další možností, jak plně využít potenciál pozemku je, vystavět na něm kompletně nový dům, který bude přesně splňovat Vaše představy na bydlení. Pro inspiraci jsme vytvořili vizualizaci, jak by takový dům mohl vypadat. Fotografie interiéru jsou na vyžádání a po domluvě u makléře nabídky.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. PENB nebyl dodán, a proto ze zákona uvádíme třídu "G".

Ráda vás přivítám na prohlídce této nemovitosti, kde můžete realizovat své představy. Realitní makléřka Jana Barabášová, RE/MAX Delux Brno

Číslo nabídky:389583Plocha užitná:70
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:120 V, 230 V
Stav objektu:ŠpatnýTopení:lokální tuhá paliva, lokální elektrické
Budova:SmíšenáDoprava:vlak, silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.