RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+1, 79,5 m2, Březí

2 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Březí

Hledáte nový domov v blízkosti Mikulova?

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě bytu ve vinařské obci Březí u Mikulova.

Bytová jednotka o dispozici 3+1 s celkovou užitnou plochou 62 m² se nachází v 1. patře klidného bytového domu bez výtahu. K bytu náleží dva sklepní prostory.

Jedná se o byt v původním stavu vhodný k rekonstrukci. Díky tomu, si jej můžete upravit dle svých představ. Inspirovat se můžete přímo z našich vizualizací, kde je z byt upraven na moderní dispozici 3+kk.

Vytápění je zde řešeno vlastním plynovým kotlem a ohřev vody elektrickým bojlerem. V roce 2021 v bytě proběhla výměna plynového kotle včetně radiátorů a měděných rozvodů. A přibližně před 7 lety proběhla výměna plastových oken. Měsíční zálohy na el. energii činí 1.500,- Kč, zálohy na plyn 2270,- Kč a náklady na správu domu 1.670,- Kč. Celkové měsíční náklady bytu jsou 5440,- Kč.

Obec Březí se nachází přibližně 5 minut autem od Mikulova a cca 30 min od Brna. V obci se nachází vlakové nádraží s výbornou dostupností do Mikulova nebo do Znojma. Najdete zde potraviny COOP, mateřskou i základní školu, koupaliště, tenisové kurty, knihovnu, a další. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekém Mikulově.

Pokud chcete mít všechny výhody rušného města Mikulov na dosah a zároveň bydlet v klidném prostředí, kde vás neobtěžuje turistický ruch, pak je tento byt ideální volbou.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Tato nabídka je zajímavá jak z pohledu investice, tak pro plnohodnotné bydlení. Více informací a termín prohlídky, vám rád sdělím po telefonické domluvě případně emailu.

Číslo nabídky:389735Plocha užitná:79.5
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední plynové
Budova:CihlováVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.