RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Pronájem obchodního prostoru, 55 m2, Brno

14 000,00 Kč 

Brno , Brno-střed

Dlouhodobý pronájem prostor v Obchodně administrativním centru IBC v Brně, ulice Příkop 4 – 8 s možností zřídit sídlo firmy
Budova IBC je situována v bezprostřední blízkosti centra města Brna s vynikající dopravní obslužností, nabízející lukrativní obchodní i kancelářské prostory s možností venkovního i krytého parkování. Svou skladbou budova vyhovuje dnešním nejmodernějším požadavkům zákazníka.
V rámci administrativně obchodního centra IBC v centru Brna nabízíme k dlouhodobému pronájmu lukrativní obchodní prostory umístěné v 1. patře obchodní galerie. Prostory jsou umístěny v bezprostřední blízkosti hlavní komunikační tepny spojující objekt IBC se samotným centrem města. Všechny obchodní jednotky jsou opatřeny prosklenými výlohami a jsou plně klimatizovány. Nabízená jednotka má číslo 843/124 s výměrou 55 m2.
Nabízené prostory jsou ze tří stran prosklené s malým zázemím za pevnou přepážkou. Tu lze doplnit posuvnou svislou žaluzií a tím získat jinou atmosféru v hlavním obchodním nebo kancelářském prostoru. Nabízený prostor je přímo na galerii, hlavní světlíky budovy napomáhají perfektním světelným podmínkám. Optimální tepelnou pohodu zajišťuje vlastní klimatizace, za zástěnou je k dispozici i malé umývadlo s odkládacím prostorem.
Nájemné měsíčně 14.000,-Kč, jistota 14.000,- Kč, zálohy na služby 3.700,-Kč, následně roční vyúčtování, provize RK 16.000,- Kč + DPH.
Těším se na vás na prohlídce v IBC, Kratochvíl Petr Remax Delux

Číslo nabídky:389951Kategorie:

Komerční

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:9Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Smíšená
Telekomunikace:InternetDoprava:MHD

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.