Prodej pozemku pro bydlení, 941 m2, Lažánky
Nedostupné, nevolat

Lažánky

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Lažánky, které se nachází 4 km od Veverské Bítýšky a 25 km sevorozápadně od Brna.

Pozemek o výměře 941 m2 má šířku v přední části 17 m a v zadní části cca 20 m, délka cca 51 m. Pozemek leží v území, které je v územním plánu obce zahrnuto do plochy smíšené obytné vesnické a umožňuje výstavbu jednopodlažního rodinného domu se sedlovou střechou a obytným podkrovím. K oblasti je vypracovaná zástavbová studie a do konce roku 2023 bude vydáno stavební povolení na vybudování inženýrských sítí a přístupové komunikace. Díky JZ orientaci pozemku budete mít dostatek slunce po celý rok.

Zástavbová studie a další dokumenty jsou k dispozici na: https://www.remaxdelux.cz/microsite/nemovitost/prodej-pozemku-pro-bydleni-941-m2-lazanky

Specifická okolní krajina vás bude vybízet k pěším túrám, cyklovýletům a relaxaci.
Obec Lažánky leží v Křižanovské vrchovině, na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka.
Na severu se rozkládají lesy v údolí řeky Svratky s přírodní rezervací Slunná, tzv. Lažánecký prales, ve kterém se odhaduje stáří stromů na 200 let.

Obec žije bohatým kulturním životem – působí zde několik spolků pro děti, dospělé i seniory. Je zde mateřská a základní škola, obchod, fotbalové hřiště, pošta a restaurace. Kompletní občanskou vybavenost najdete ve 4 km vzdálené Veverské Bítýšce.
Díky své poloze mají Lažánky dobrou dostupnost do větších měst – za 30 minut budete autem v Brně, za 20 minut v Kuřimi nebo v Tišnově.

Pokud vás toto místo oslovilo a chcete si splnit sen o novém bydlení, zavolejte mi, ráda vás provedu.
Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

Číslo nabídky:365322Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

O mně

Vždy jsem se upřímně zajímala o lidi, jejich příběhy a prožitky, úspěchy i nezdary, radosti či trápení. Stejně jako každý z nás máme svůj jedinečný životní příběh, ten svůj by mohla vyprávět i každá nemovitost. A ať chceme nebo ne, s našimi nemovitostmi jsme více či méně citově spjatí. Emoce či komplikované životní okolnosti mnohdy provází i samotný prodej nemovitosti, proto někdy není jednoduché se správně a s odstupem rozhodnout. Toto si uvědomuji, a proto ke každému prodávajícímu přistupuji individuálně a s respektem k jeho potřebám.

 

Díky svému vnitřnímu nastavení chápu práci realitního makléře v první řadě jako službu lidem, proto je mým cílem pro Vás udělat maximum a naplnit Vaše očekávání. 

 

V práci realitního makléře se spojily moje předchozí profesní zkušenosti z více oborů včetně marketingu a obchodu s dlouholetým osobním zájmem o reality.

 

Kromě empatie a lidského přístupu klienti na mé práci oceňují svědomitost, pragmatismus a schopnost vyřešit problémy. Za neméně důležité já sama považuji profesionální a férové jednání i ke kupujícím, jelikož realitní transakce by měla být založena na důvěře a respektu tak, aby byly všechny strany s výsledkem spokojené.

 

Velmi ráda si poslechnu Váš příběh a pomůžu Vám s Vaší nemovitostí naložit co nejlépe!

Mgr. Olga Oldřichová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.