Prodej rodinného domu, 110 m2, Otnice
Nedostupné, nevolat

Otnice

Hledáte místo pro výstavbu vlastního útulného domova s dobrou dostupností do Brna? Zároveň se nechcete starat o velký pozemek? Dům v klidné ulici v obci Otnice vám toto přání splní.

Rodinný dům o uliční šíři 11,5 m je napojený na veškeré IS: elektřina (230 V a 380 V), plyn, obecní vodovod a kanalizace. Celková výměra pozemku je 185 m2. Dům má nový krov a střešní krytinu z pálených tašek. Zdivo je smíšené – vepřovice, pálená cihla, pórobetonové tvárnice. Nicméně kvůli špatnému technickému stavu je dům vhodný k demolici.

Dle platného územního plánu obce je na jeho místě možné postavit polořadový rodinný dům s obytným podkrovím, 2. podlaží může být zapuštěné do svahu. Stavba může být i podsklepená. Max. zastavitelnost pozemku je 35 %. Stavba musí odpovídat urbanistickému a architektonickému charakteru prostředí, přičemž zejména výška objektů nesmí překročit běžnou hladinu zástavby.

Už nehledejte drahé bydlení v bytě a využijte této možnosti bydlení v rodinném domě přesně podle sebe, s pěkným výhledem a menší zahradou. Inspirovat se můžete našimi vizualizacemi.

Do Brna to budete mít kousek, protože obec Otnice je od Brna vzdálená 20 km a pouhých 13 km od Slavkova. Jedná se o klidnou a přátelskou obec zasazenou do krásného přírodního prostředí, která nabízí velmi dobrou občanskou vybavenost. Je ideálním místem pro rodinný život, obec žije bohatým kulturním životem a mnoha aktivitami pro děti. Využívat můžete školku a devítiletou základní školu, sportovní hřiště, dětské hřiště, fotbalové hřiště s umělou trávou, tenisové kurty a workoutové hřiště. K relaxaci slouží místní rybníky.

Supermarkety Penny, Lidl a Makro se nachází v blízkém okolí, stejně jako nákupní centrum Olympia v Brně, které je dostupné za 20 minut jízdy. Obec má tři zastávky IDS JMK a je dobře dostupná autobusovou dopravou.

Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

Číslo nabídky:375429Plocha užitná:110
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:špatnýTopení:lokální plynové
Budova:smíšenáDoprava:MHD, autobus

O mně

Vždy jsem se upřímně zajímala o lidi, jejich příběhy a prožitky, úspěchy i nezdary, radosti či trápení. Stejně jako každý z nás máme svůj jedinečný životní příběh, ten svůj by mohla vyprávět i každá nemovitost. A ať chceme nebo ne, s našimi nemovitostmi jsme více či méně citově spjatí. Emoce či komplikované životní okolnosti mnohdy provází i samotný prodej nemovitosti, proto někdy není jednoduché se správně a s odstupem rozhodnout. Toto si uvědomuji, a proto ke každému prodávajícímu přistupuji individuálně a s respektem k jeho potřebám.

 

Díky svému vnitřnímu nastavení chápu práci realitního makléře v první řadě jako službu lidem, proto je mým cílem pro Vás udělat maximum a naplnit Vaše očekávání. 

 

V práci realitního makléře se spojily moje předchozí profesní zkušenosti z více oborů včetně marketingu a obchodu s dlouholetým osobním zájmem o reality.

 

Kromě empatie a lidského přístupu klienti na mé práci oceňují svědomitost, pragmatismus a schopnost vyřešit problémy. Za neméně důležité já sama považuji profesionální a férové jednání i ke kupujícím, jelikož realitní transakce by měla být založena na důvěře a respektu tak, aby byly všechny strany s výsledkem spokojené.

 

Velmi ráda si poslechnu Váš příběh a pomůžu Vám s Vaší nemovitostí naložit co nejlépe!

Mgr. Olga Oldřichová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.