Prodej činžovního domu, 348 m2, Drnovice
Nedostupné, nevolat

Drnovice

Hledáte investiční příležitost nebo chcete spojit podnikání s pronájmem?
Přijeďte se podívat do Drnovic, pouhé 3 km od Vyškova.

Ve výhradním zastoupení zde nabízím na prodej prostorný 3podlažní rodinný dům postavený před 30 lety. Dům je podsklepený a má 2 samostatné bytové jednotky a obytné podkroví, které je možné upravit na další bytovou jednotku.

K domu náleží velmi pěkná a udržovaná zahrada o výměře 1 611 m2 s ovocnými stromy, která vám poskytene klid, relax a soukromí.

Parkování zde řešit nemusíte, i kdybyste aut měli hned několik. Kromě stání u domu máte k dispozici dvě garáže, jedna s průjezdem do dvora. Vedle domu můžete také využít 5 m široký vjezd na zahradu.

1. NP (Uvedené výměry jsou pouze orientační.)
Dispozice 3+1 s užitnou plochou 85,9 m2, plus balkón 5,4 m2 a terasa 18,3 m2.

2. NP
Dispozice 4+1 s užitnou plochou 89,7 m2.
Koupelna a toaleta prošla rekonstrukcí (2010), nové rozvody vody jsou udělané i v kuchyni.

Obytné podkroví o užitné ploše 60,4 m2 lze upravit na jednotku 1+kk. Je zde přívod studené vody a toaleta. Střecha je zateplená, stropy ze sádrokartonu.

1. PP
Užitná plocha 88,8 m2
Součástí jsou 2 garáže se sekčními vraty, jedna o velikosti 22,3 m2, druhá o velikosti 28,2 m2 s průjezdem do dvora. Praktické využití najdou i další prostory suterénu – kromě sklepa je zde letní kuchyně a technická místnost se skladem / dílnou.

Do domu vedou všechny inženýrské sítě. Podlahy jsou v obytných místnostech laminátové plovoucí, v ostatních místnostech je položená dlažba. Okna se v celém domě měnila za plastová v roce 2004.

Dům stojí v boční ulici, nedaleko náměstí, takže zde budete mít klid a vše po ruce. V obci se můžete zapojit do bohatého kulturního a sportovního vyžití – zázemí zde má několik organizací, např. fotbalový klub, volejbal, tenis, sdružení pro děti a mládež.
Obec má velmi dobrou občanskou vybavenost. Děti mohou navštěvovat školku a školu. V obci je také lékař, pošta, obchod, restaurace, kino, knihovna, sociální služby a další.

Zhruba za 5 minut se autem dostanete na nájezd na dálnici D1 ve směru na Brno, Olomouc, Zlín.

Přijeďte se na dům podívat osobně, ráda vás provedu.
Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:380187Plocha užitná:348
Kategorie:

Nájemní domy (činžovní domy)

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:DobrýTopení:lokální plynové, ústřední plynové
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

Vždy jsem se upřímně zajímala o lidi, jejich příběhy a prožitky, úspěchy i nezdary, radosti či trápení. Stejně jako každý z nás máme svůj jedinečný životní příběh, ten svůj by mohla vyprávět i každá nemovitost. A ať chceme nebo ne, s našimi nemovitostmi jsme více či méně citově spjatí. Emoce či komplikované životní okolnosti mnohdy provází i samotný prodej nemovitosti, proto někdy není jednoduché se správně a s odstupem rozhodnout. Toto si uvědomuji, a proto ke každému prodávajícímu přistupuji individuálně a s respektem k jeho potřebám.

 

Díky svému vnitřnímu nastavení chápu práci realitního makléře v první řadě jako službu lidem, proto je mým cílem pro Vás udělat maximum a naplnit Vaše očekávání. 

 

V práci realitního makléře se spojily moje předchozí profesní zkušenosti z více oborů včetně marketingu a obchodu s dlouholetým osobním zájmem o reality.

 

Kromě empatie a lidského přístupu klienti na mé práci oceňují svědomitost, pragmatismus a schopnost vyřešit problémy. Za neméně důležité já sama považuji profesionální a férové jednání i ke kupujícím, jelikož realitní transakce by měla být založena na důvěře a respektu tak, aby byly všechny strany s výsledkem spokojené.

 

Velmi ráda si poslechnu Váš příběh a pomůžu Vám s Vaší nemovitostí naložit co nejlépe!

Mgr. Olga Oldřichová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.