Prodej pozemku pro bydlení, 1058 m2, Nebovidy

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

5 299 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Nebovidy

Chcete bydlet v blízkosti Brna a přesto v přírodě? Hledáte klidné místo s nádherným výhledem do lesů?
Máme pro vás ve výhradním zastoupení majitele stavební pozemek v příměstské obci Nebovidy na okraji jihozápadního sektoru města Brna. Pozemek je ze 3 stran ohraničený plotem a je situovány na východ. Pozemek má plochu 1058 m2, šířku 21 metrů a délku téměř 54 metrů na delší straně. Na okraji pozemku je připojení na elektrickou síť (schváleno je zde 3x25A a může být až 3x32A, sousední pozemek má studnu a i na tomto pozemku jsou nalezeny prameny, odpad bude nutno řešit do jímky nebo do ČOV.
K pozemku je vypracován i projekt a stavební povolení na bungalov s omezením do maximální plochy půdorysu budoucího domu do 100m2.
Největší výhodou tohoto pozemku je jeho poloha a výhled. Ráno vstanete budete si dávat kávu při výhledu do přírody a budete poslouchat zpěv ptáků. Jste kousek za Brnem a přitom v přírodě. Chcete na procházku? Jasně, jste přece na okraji přírodního parku Bobrava. Chcete nakoupit? Žádný problém, za 5 minut jste ve Futuru. Tento pozemek je dokonalý kompromis mezi městem a vesnicí.
V případě zájmu jsme připraveni Vám pomoci s financováním.
Více informací naleznete na tomto odkazu: https://www.remaxdelux.cz/microsite/nemovitost/prodej-pozemku-pro-bydleni-1058-m2-nebovidy

Těšíme se na Vás na prohlídkách.

Číslo nabídky:363125Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:jímkaVoda:Studna
Elektřina:230 V, 380 V

O mně

 

Od roku 2006 se věnuji financování nemovitostí, za tu dobu jsem zprostředkoval úvěry za cca 1,5 miliardy Kč. Protože jsem chtěl svým klientům dopřát celkový KVALITNÍ SERVIS POD JEDNOU STŘECHOU, rozhodl jsem se proto navázat spolupráci s RE/MAXem. Postupně jsem se vypracoval na špičku nejen naší kanceláře, ale i v Brně.

 

Můj tým pracuje s nejmodernější technikou, jako jsou videoprohlídky, homestaging, virtuální 3D prohlídky nebo třeba digitální staging nemovitostí. Nejčastější prodejní technikou je aukce, kdy jsme schopni výrazně navýšit cenu nemovitosti. Za poslední rok jsem prodal nebo rezervoval nemovitosti za téměř 100 mil. Kč s průměrným navýšením prodejní ceny o 17 %!

 

To je i důvodem, proč 90 % mých obchodů je právě z DOPORUČENÍ spokojených klientů.

 

A jaké vlastnosti mě vystihují? Profesionalita, aktivní přístup, energičnost, asertivní jednání, flexibilita, kreativita, schopnost řešit každý problém, vytrvalost, touha vítězit, empatie, mám rád lidi a mám i smysl pro humor. Sice mému specifickému humoru ne vždy každý rozumí, ale patří ke mně. A život nemůže být jen vážný.

 

Takže jeden vtip o našem oboru:

Khon se rozhodl prodat svůj dům a předal celou záležitost agentovi. Ten napsal inzerát, takový ten standartní, který se nádherně čte.

Khon si ho přečetl a zeptal se: "To je všechno pravda?"

"Samozřejmě, proč se ptáte?"

"Stornujte to. Ten dům je příliš dobrý na to, abych ho prodal!"

Neváhejte mne kontaktovat, budu se těšit na spolupráci s Vámi!

Ondřej Franc

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 100_percent Certifikovaný-makléř-2_rgb 195x200_RMX_Aukcni_specialista makléř roku 2021_upravený Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.