Prodej rodinného domu, 172 m2, Lužice
Nedostupné, nevolat

Lužice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi třípodlažní velmi kvalitně a vkusně zrekonstruovaný řadový dům v obci Lužice u Hodonína na ulici U Vrchnice. Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2017. Jedná se o zděnou stavbu. Celková plocha pozemku je 448 m2.
Dispozice domu
V přízemí domu se nachází garáž s dálkově ovladatelnými dveřmi s příjezdem z ulice. Hlavními dveřmi vstoupíme do zádveří a následně na chodbu. Odtud je vchod do dětského pokoje, ložnice, koupelny a wc a obývacího pokoje s kuchyní. Kuchyňská linka byla zhotovena na míru a veškeré vestavné spotřebiče jsou součástí prodeje.
Točitými schody vejdeme do mezipatra, kde jsou dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem a wc.
Dalšími schody s nočním automaticky rozsvěcujícím se osvětlením pokračujeme do podkroví, kde jsou další dva prostorné pokoje, v současné době byl první využíván ke skladování věcí, druhý jako dětská herna.
Z přízemi domu vedou další schody do suterénu. Odsud je vstup do prostorné garáže, sklepa a pánské místnosti. Z ní je vybudován vstup na posezení pod pergolou a krásnou udržovanou zahradu s bazénem a zahradním domkem. Zahrada poskytuje dostatečné soukromí i možnost pro aktivní i pasivní odpočinek.
Dům má plastová okna, střecha je tašková Betonka. Omítky v celém domě jsou stříkané sádrové a podlahy buď lino s filcem nebo dlažba.
Výměra
Zastavěná plocha je 212 m2, zahrada 236 m2 . Výměru jednotlivých místností najdete v půdorysech.
Inženýrské sítě
Elektřina - 230 a 380 W.
Voda - obecní přípojka.
Odpad - přípojka na obecní kanalizaci.
Topení
Elektrickým bojlerem a plynovým kotlem. V koupelně a v zádvěří chodby je elektrické podlahové topení, v kuchyni je také podlahové topení, ohřev vodou. V každém patře je klimatizace.
Parkování
Parkovat můžete přímo před domem nebo ve vlastní garáži. Garáž má čidlo na noční osvětlení.
Lokalita a okolí
Lužice leží v úrodné krajině jižní Moravy, jsou obklopeny višňovými, broskvovými a jabloňovými sady a úrodnými vinicemi, 4 km jihozápadně od města Hodonína. V blízkosti domu vede nová cyklostezka. Velmi krásná příroda lužních lesů v okolí obce poskytuje prostor pro výlety i odpočinek, můžeme zmínit například velmi známý Lužák nebo třeba Písecké rybníky. Obec má veškerou občanskou vybavenost. Také velmi malá vzdálenost do okresního královského města Hodonína, se zajímavou historií i současností je přínosným bonusem. Hodonín je proslulý zejména svým náměstím, kde se pravidelně potkávají obyvatelé města i blízkého okolí na různých kulturních akcích.
Financování
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. V případě více zájemců si prodávající vybere kupujícího dle cenové nabídky. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti je zástavní právo smluvní.

Splňuje právě tento dům Vás sen o Vašem budoucím domově? Pak nám neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:366098Plocha užitná:172
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená

O mně

 

Od roku 2006 se věnuji financování nemovitostí, za tu dobu jsem zprostředkoval úvěry za cca 1,5 miliardy Kč. Protože jsem chtěl svým klientům dopřát celkový KVALITNÍ SERVIS POD JEDNOU STŘECHOU, rozhodl jsem se proto navázat spolupráci s RE/MAXem. Postupně jsem se vypracoval na špičku nejen naší kanceláře, ale i v Brně.

 

Můj tým pracuje s nejmodernější technikou, jako jsou videoprohlídky, homestaging, virtuální 3D prohlídky nebo třeba digitální staging nemovitostí. Nejčastější prodejní technikou je aukce, kdy jsme schopni výrazně navýšit cenu nemovitosti. Za poslední rok jsem prodal nebo rezervoval nemovitosti za téměř 100 mil. Kč s průměrným navýšením prodejní ceny o 17 %!

 

To je i důvodem, proč 90 % mých obchodů je právě z DOPORUČENÍ spokojených klientů.

 

A jaké vlastnosti mě vystihují? Profesionalita, aktivní přístup, energičnost, asertivní jednání, flexibilita, kreativita, schopnost řešit každý problém, vytrvalost, touha vítězit, empatie, mám rád lidi a mám i smysl pro humor. Sice mému specifickému humoru ne vždy každý rozumí, ale patří ke mně. A život nemůže být jen vážný.

 

Takže jeden vtip o našem oboru:

Khon se rozhodl prodat svůj dům a předal celou záležitost agentovi. Ten napsal inzerát, takový ten standartní, který se nádherně čte.

Khon si ho přečetl a zeptal se: "To je všechno pravda?"

"Samozřejmě, proč se ptáte?"

"Stornujte to. Ten dům je příliš dobrý na to, abych ho prodal!"

Neváhejte mne kontaktovat, budu se těšit na spolupráci s Vámi!

Ondřej Franc

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 100_percent Certifikovaný-makléř-2_rgb 195x200_RMX_Aukcni_specialista makléř roku 2021_upravený Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.