Prodej bytu 5+1, 189 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Elegantní byt s výhledem na hrad Špilberk, zasazený do historického jádra Brna, nabízí svým budoucím majitelům luxusní bydlení s moderním pohodlím. Díky své poloze můžete chodit na procházky na Špilberk, můžete si dát kávu pod Petrovem, a nebo se zajít pobavit na náměstí Svobody, vše je v dosahu pár minut pěší chůzí.
Tento exkluzivní byt po rekonstrukci spojuje historii s komfortem a nabízí mnoho možností pro osobní či investiční využití.

Hlavní charakteristiky:
- Poloha: Centrum Brna, s výhledem na hrad Špilberk
- Rok výstavby: 1907
- Plocha: 189 m2 celkem, z toho 163 m² byt a 26 m2 terasa
- Pokoje: 5+1, čtyři neprůchozí
- Koupelny: 2
- Záchody: 2
- Velký sklep po rekonstrukci

Klíčové vlastnosti:
- Historický Šarm: Byt pochází z roku 1907, ačkoliv prošel kompletní rekonstrukcí, zachoval si svůj historický půvab s moderními prvky.
- Výhled na Hrad Špilberk: Prostorný obývací pokoj a terasa nabízejí fascinující výhled na impozantní hrad Špilberk, poskytující
neopakovatelný zážitek každý den.
- Funkční Rozvržení: Čtyři neprůchozí pokoje poskytují maximální soukromí pro každého obyvatele, což dělá byt ideálním pro rodiny nebo jako investiční nemovitost na pronájem.
- Moderní Vybavení: Dvě koupelny a dva záchody s bidetem a pisoárem zajišťují komfort a praktičnost pro každodenní život.
- Velká Terasa: Otevřená terasa o rozloze 26 m² nabízí prostor pro relaxaci, grilování
a společenské setkání pod otevřeným nebem.
- Vhodný i pro investice: Díky své poloze a rozloze je byt ideální i jako investiční příležitost pro pronájem s vysokým potenciálem zhodnocení.
- Parkování: díky modrým zónám večer najdete v pohodě v blízkosti parkování nejen pro sebe ale i pro Vaše návštěvy

Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto unikátního bytu v samém srdci Brna. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Číslo nabídky:378749Plocha užitná:189
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

5 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová
Telekomunikace:Telefon, InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:MHD

O mně

 

Od roku 2006 se věnuji financování nemovitostí, za tu dobu jsem zprostředkoval úvěry za cca 1,5 miliardy Kč. Protože jsem chtěl svým klientům dopřát celkový KVALITNÍ SERVIS POD JEDNOU STŘECHOU, rozhodl jsem se proto navázat spolupráci s RE/MAXem. Postupně jsem se vypracoval na špičku nejen naší kanceláře, ale i v Brně.

 

Můj tým pracuje s nejmodernější technikou, jako jsou videoprohlídky, homestaging, virtuální 3D prohlídky nebo třeba digitální staging nemovitostí. Nejčastější prodejní technikou je aukce, kdy jsme schopni výrazně navýšit cenu nemovitosti. Za poslední rok jsem prodal nebo rezervoval nemovitosti za téměř 100 mil. Kč s průměrným navýšením prodejní ceny o 17 %!

 

To je i důvodem, proč 90 % mých obchodů je právě z DOPORUČENÍ spokojených klientů.

 

A jaké vlastnosti mě vystihují? Profesionalita, aktivní přístup, energičnost, asertivní jednání, flexibilita, kreativita, schopnost řešit každý problém, vytrvalost, touha vítězit, empatie, mám rád lidi a mám i smysl pro humor. Sice mému specifickému humoru ne vždy každý rozumí, ale patří ke mně. A život nemůže být jen vážný.

 

Takže jeden vtip o našem oboru:

Khon se rozhodl prodat svůj dům a předal celou záležitost agentovi. Ten napsal inzerát, takový ten standartní, který se nádherně čte.

Khon si ho přečetl a zeptal se: "To je všechno pravda?"

"Samozřejmě, proč se ptáte?"

"Stornujte to. Ten dům je příliš dobrý na to, abych ho prodal!"

Neváhejte mne kontaktovat, budu se těšit na spolupráci s Vámi!

Ondřej Franc

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 100_percent Certifikovaný-makléř-2_rgb 195x200_RMX_Aukcni_specialista makléř roku 2021_upravený Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.