Prodej rodinného domu, 289 m2, Krasíkov
Nedostupné, nevolat

Krasíkov

Krasíkov, místo kde se vám splní vaše rodinné sny!!
Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízím příležitost ke koupi rodinného domu 5+1 v malebné obci Krasíkov ležící v úžlabině Moravské Sázavy vzdálené 12 km od Lanškrouna a 10 km od Moravské Třebové. Dům prošel před 12 lety velmi precizní rekonstrukcí jejiž součástí byl nový rozvod elektřiny v mědi, vody v plastu, nové odpady, střešní krytina a nově zbudované podkroví na polovině výměry půdy s přípravou na dodělání kuchyně, obýváku, ložnice a pokoje v mezonetu. Minulý rok proběhla montáž invertního tepelného čerpadla, což v dnešní době zajistí absolutní bezstarostnost a efektivnost s vytápěním domu. Zcela zrekonstruovaný komín nabízí možnost napojení kotle na tuhá paliva, což je další výhodou této nemovitosti. Dům je napojen na vlastní zdroj vody, obecní vodovod, obecní kanalizaci a elektřinu. Velmi přívětivá orientace domu (východ/západ) přímo nabízí myšlenku na vlastní solární elektrárnu a majitel nemovitosti nabízí odborné poradenství. Rekonstrukce domu byla provedena velmi kvalitně a nový majitel bude zcela nadšený z funkčnosti celku. Ve spodní části domu nalezneme prostornou chodbu, která nás zavede na vstup do obytné části a nebo zahradu. Obytná část je dělena na dva vzdušné pokoje, samostatnou kuchyň s praktickou spíží a obývacím pokojem, který byl zvětšený o původní další ložnici z důvodu získání prostoru pro komfort větší rodiny. Podkroví je to, co vás zaujme. Jeho velkorysý prostor s dvěma ložnicemi, útulnou koupelnou s WC, saunou a relaxační místností je jen začátek. Ve druhé části podkroví je vše nachystáno pro další realizaci snů nového majitele. Součástí prodeje je v horní části pozemku rozlehlá průjezdná garáž o rozloze 33m2, kde zcela zaručeně najde místo vše, co vás napadne. Je zde také užitné podkroví a místo na uskladnění brambor, zeleniny a zavařenin. Samozřejmostí je napojení na dvoufázový i třífázový jistič. Za domem nalezneme kouzlo a oázu klidu pro každého, kdo sem zavítá. Citlivě udržovaná, zelená a slunná zahrada s venkovním posezením, okrasnými dřevinami, vlastním bazénem s pískovou filtrací a solárním ohřevem je místem, kde se fantazii, pěstitelským a stavitelským touhám, meze opravdu nekladou. Na samotný pozemek vede samostatný příjezd z hlavní silnice a celá jeho rozloha 1142m2 je v územním plánu označena jako "plochy smíšení obytné venkovské". Zde na 35% výměry můžete postavit i menší nevýrobní firemní prostory kombinované s bydlením, rozlehlou garáž, nebo skladovací prostory.
Tato nemovitost nabízí ideální bydlení v čistém prostředí na dosah Orlických hor, můžete zde spokojeně bydlet, nebo si nemovitost užívat třeba jako chalupu, nebo spojit veškerý potenciál bydlení a svého podnikání na jednom famózním místě? Neváhejte a zavolejte si o svoji prohlídku této vyjímečné nemovitosti.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:349971Plocha užitná:289
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod, rozvod studené a teplé vody, Studna
Elektřina:230 V, 380 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlová

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.