Pronájem bytu 2+kk, 57 m2, Rosice
Nedostupné, nevolat

Rosice

Pronájem novostavby bytu 2+kk o výměře 57 m2, včetně parkovacího stání, Rosice u Brna
Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme k pronájmu novostavbu slunného a prostorného bytu o dispozici 2+kk a výměře 57 m2.
Hned při vstupu vchodovými dveřmi vás přijme útulná předsíň, která vás navede do slunného obývacího pokoje. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči Bosch a také novou lednicí. Vše po ruce, a místo je to, co zde nikdy chybět nebude. Samostatná toaleta, velice prostorná koupelna včetně nové pračky a spousty místa pro skříně. V ceně pronájmu je také největší parkovací stání. Školku naleznete minutu od bytu a dětská hřiště včetně prostoru pro grilování jsou vzdálená cca 100m. Světla v okamžiku nastěhování budou namontována, stejně jako skříňka v koupelně. Celkové měsíční náklady činí 17 900,- Kč (13 900,- Kč nájemné včetně parkovacího místa, 4000 Kč energie a veškeré poplatky spojené s užíváním bytu pro dvě osoby). Vratná kauce na byt je 25 000 Kč a provize RK činí 17 900 ,-Kč bez DPH to je 21 659,- Kč s DPH. Platba kauce a nájemné se hradí při podpisu nájemní smlouvy v hotovosti oproti dokladu a další nájemné je zasíláno na bankovní účet. Platba nájemného je vždy k 20 dni v měsíci a hradí se na měsíc dopředu. Byt je nový, čistý a slunný. Budete první kdo zde bude bydlet.

Líbí se vám tato nabídka? Zavolejte mi a dohodněte si svoji prohlídku.

Pavel Seidl
Váš rodinný realitní makléř
777 534 536

Číslo nabídky:360976Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:1Podkategorie:

2+1

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:novostavba
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.