Pronájem bytu 1+1, 42 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti nabízíme k podnájmu prostorný byt o dispozici 1+1 na ulici Marie Majerové a výměře 42 m2. Hned za vstupem vás přijme útulná a prostorná hala. Hala samotná vás navede do prostorné šatny a velmi vzdušné koupelny s toaletou o výměře 5.5 m2. Dále pokračujeme do obývacího pokoje o rozloze 20 m2 a kuchyně o výměře 6m2, která je vybavena kuchyňskou linkou na míru včetně ledničky a plynové varné desky. Vše po ruce, a místo je to, co zde nikdy chybět nebude. Z obývacího pokoje vstoupíte na rozlehlý balkón, který je celkově zasklený a díky tomu čistý. O komfort bydlení se stará centrálně dodávané teplo i teplá voda. Byt i dům je celkově nekuřácký (stanovy SV) včetně balónu. Celkové měsíční náklady činí 16 500,- Kč ( 11 500 Kč nájemné, 5000 Kč energie a veškeré poplatky spojené s užíváním bytu). Kauce je 20 000 Kč. Platba kauce a nájemné se hradí při podpisu podnájemní smlouvy v hotovosti oproti dokladu a další nájemné je zasíláno na bankovní účet. Platba nájemného je vždy k 20 dni v měsíci a hradí se na měsíc dopředu. Odměna RK je 17 000,-Kč + DPH. Byt je čistý, vymalovaný, částečně vybavený dle video prohlídky a vhodný pro dvě osoby.
Líbí se vám tato nabídka? Zavolejte mi a dohodněte si svoji prohlídku.

Pavel Seidl
Váš rodinný realitní makléř

Číslo nabídky:361433Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:4Podkategorie:

1+kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.