Prodej bytu 3+kk, 88 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

www.deluxmujbyt.cz
Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme ke koupi novostavbu půdního bytu 3+kk o výměře 88 m2 a půdního prostoru 21 m2. Byt se nachází v pátém patře bez výtahu. Byt je situován západním směrem a v tomto duchu jsou proskleny všechny stěny s neuvěřitelnými výhledy na dominanty města Brna. Kouzelný balkón vám poskytne neomezený přísun romantických chvil, ať už u dobré ranní kávy, nebo při sledování západu slunce nad hradem Špilberk. Bytové vybavení je zhotoveno na míru, počínaje masivní podlahou, kuchyňskou linkou, obložkovými zárubněmi a dveřmi, koupelnou i toaletou. Proslunění ložnic zajišťují dřevěná střešní okna se sítěmi proti hmyzu. Dále je v každé z místností zachován pohledový krov, který velmi decentně ladí s celkovým projevem designu bytu. Vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním automatickým plynovým kotlem značky Baxi a tím je veškerý komfort bydlení jen a pouze ve vašich rukou. Aktuálně dům prochází celkovou rekonstrukcí od fasády, sklepů a následovat bude parkovací stání ve vnitrobloku domu, kde vznikne jedno parkovací stání pro každý byt v domě, s tím, že již teď lze na této ploše neomezeně parkovat. Nové Sady jsou nejbližší součástí historie města Brna se spoustou brněnských dominant jako na dlani. Díky proměně nábřeží Svratky se Nové Sady stávají nedílnou součástí nové náplavky, kde vznikne krásná volnočasová i rekreační zóna a také spolu s vysazením 600 stromů vznikne živá zóna pro setkávání lidí. Vše, co hledáte, zde naleznete. Líbí se vám tato příležitost ke koupi? Neváhejte a dohodněte si svoji vlastní prohlídku.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Těším se na setkání s Vámi!

Číslo nabídky:364416Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:5Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.